featured

30 dagen kennismaken met LavieSage Skin Base voor huidverbetering

Schermafbeelding2016-02-04om17.08.561

Een unieke en laagdrempelige eerste stap naar anti-aging.

Skin Base versterkt het bindweefsel, ondersteunt de vorming van gezond en stevig bindweefsel, zorgt voor een stevige huid en strakke lichaams- en gezichtscontouren en verbetert tevens de kwaliteit van haren en nagels.
Skin Base wordt veelvuldig toegepast om “hamsterwangen”, vervaging van de kaakcontour, slappe huid op de buik of de triceps en bij vormverlies (na afslankprocessen) snel te verstevigen. Het meest succesvol werkt Skin Base in combinatie met bindweefsel verbeterende behandelingen.
Werkzaamheid
De werkzaamheid van Skin Base is gebaseerd op een aantal krachtige ingrediënten zoals MSM (methylsulfonylmethaan) en het siliciumrijke bamboe-extract die het dieper in de huid gelegen bindweefsel versterken en zorgen voor vormverbetering. Vitamine C draagt bij aan de aanmaak van extra collageenvezels. Arginine, lysine en MSM zorgen voor soepele crosslinks, waardoor het collageennetwerk sterk en elastisch blijft. Door het samenvoegen van collageenvezels ontstaan krachtige collageenbundels waardoor de huid stevig en glad wordt. MSM en bamboe-extract zijn ook bouwstoffen voor de kwaliteit van haren en nagels.

Actie;Schermafbeelding2016-02-25om13.27.38

Voor bestaande Skin Base gebruikers:
Bij aankoop van 2 Skin Base 180 ontvangt u
1 Skin Base 90 bonusverpakking ‘cadeau’!

 

Schermafbeelding2016-02-04om17.08.561

Voor “nieuwe” Skin Base gebruikers;

Bij een bindweefselmassage gezicht in de salon, GRATIS kennismaken met Skin Base 90 voor natuurlijke huidverbetering van binnenuit. De ideale combinatie!

 

Deze aanbieding geldt tot en met 18 april 2016, zolang de voorraad strekt.

Tags: , , , , , ,