featured, slider

Slapend en zonder smeren van je acné afkomen?

 

 

Slapend van je acné en huid onzuiverheden afkomen?

Phitex®ClearUp is een dermale textielspray, op basis van natuurlijke ingrediënten, en vrij van huidverzwakkende stoffen. Door een nieuw (ontwikkeld) afgiftesysteem worden antimicrobiële peptiden geleidelijk in de huid gebracht om een onzuivere huid in één keer effectief te kunnen behandelen. Binnen 6-8 weken wordt 80% van het beoogde resultaat bereikt bij acne, roodheid, overmatige talgproductie of kleine ontstekinkjes. 

Bestaande crème-oplossingen zijn vaak minder veilig, minder effectief én minder makkelijk in gebruik bij acne en andere huid onzuiverheden. Samen met het inzicht van gezondheidswetenschapper Werner Marks dat een kleine verstoring van de huid grote emotionele gevolgen kan hebben, lag aan de basis van de ontwikkeling van Phitex®ClearUp. Getriggerd door de sociale impact die huid onzuiverheden op met name jongeren hebben, heeft gezondheidswetenschapper Werner Marks een product ontwikkeld dat tegemoet komt aan de wensen voor gebruiksgemak, effectiviteit en duurzaamheid. 
 
Wat Phitex®ClearUp echt uniek maakt, is dat als de huid in aanraking komt met ingesprayde textielzoals een kussensloop of T-shirt, er gedurende een hele week ‘gecontroleerd’ werkstoffen worden afgegeven. Zelfs op moeilijk te bereiken plekken zoals de rug krijgt de consument super eenvoudig een optimaal resultaat. Doordat alléén de werkstoffen direct in de huid worden gebracht is de huidbelasting minimaal.

Een van de werkstoffen in Phitex®ClearUp zorgt ervoor dat de huid zélf sterker wordt. Dit is een relatief nieuw ontwikkelde (antimicrobiële) peptide die de weerstand van de huid verhoogt zodat de huid zelf haar probleem op kan lossen. Hierdoor heb je ook steeds minder van de spray nodig.
 
Daarnaast is Phitex®ClearUp zó geformuleerd dat het huid-pH-neutraal is (pH=5,3), de goede bacteriën intact laat en vrij is van geur- en kleurstoffen en van Propylene Glycol. Om die redenen en door het gebruik van natuurlijke ingrediënten is het product volledig vrij van bijwerkingen.

Slapend en zonder dagelijks smeren van uw acne en huidonzuiverheden afkomen? Dat kan vanaf nu met Phitex®ClearUp!

  • Binnen 6-8 weken wordt 80% van het beoogde resultaat bereikt
  • Herstel van de acnegevoelige en/of onzuivere huid
  • In plaats van elke avond smeren, sprayt u maar 1 keer per week een kussensloop of T-shirt in
  • Werking zelfs op moeilijk te bereiken plekken zoals de rug
  • Een product dat enkel zuivere werkstoffen bevatKlinkt goed, gemakkelijk en effectief toch? En dat is het ook!
     Prijzen:   50ml   € 76,-       100ml   €132,-

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,