featured

100% pure mineralen

beMineral® poeder bevat  maar 3 hoogwaardige ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Titaniumdioxide heeft naast  de verzorgende werking ook een SPF 15, waardoor de huid direct beschermd is tegen de schadelijke invloeden van UVA en UVB straling. De foundations zien eruit als poeder, maar voelen aan als een zachte crèmefoundation. Ze geven de huid een natuurlijke, zijdeachtige glans. Een echte mooi maker! Voelt niet aan als make up, en verzorgd en beschermd je huid. De huid ziet er stralend uit met de minerale poeder van beMineral®. In één eenvoudige handeling. Bij Flash-Care

 

Over de Start Today! Kit

De perfecte manier om te starten met de foundations van beMineral® is de starterkit van beMineral®. Deze unieke starterkit bevat een foundation (poeder), een Beauty Glow Veil en een speciale beMineral foundationkwast van zeer hoge kwaliteit. De foundation en de Beauty Glow Veil bevatten slechts de natuurlijke 100% zuivere mineralen Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide en zijn geheel vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, geurstoffen, wax, olie en/of talk.

De foundations van beMineral® bieden een perfecte dekking en zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De foundations zien eruit als poeder, maar voelen aan als een zachte crèmefoundation. Ze geven de huid een natuurlijke, zijdeachtige glans, zonder de huid te verstoppen, zoals veel traditionele make-up producten dat doen. De Beauty Glow Veil is een subtiele, lichtreflecterende poeder met ultrafijne deeltjes Mica, die de huid als het ware oplichten en daarmee een natuurlijke en stralende teint creëren. Dit geeft een verrassend optisch effect.

100% natuurlijke mineralen

De beMineral® mineralen komen uit de natuur en verschillen in kleur, afhankelijk van de natuurlijke elementen die aanwezig zijn bij hun vorming in de aarde. Wanneer de ingrediënten eenmaal zijn ontgonnen, worden deze bewerkt middels een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen, waardoor lichtbreking ontstaat die een enorme verscheidenheid aan kleuren biedt. De kleuren worden versterkt door ze te mengen met verschillende percentages van de mineralen IJzeroxide, Mica en Titaniumdioxide.

beMineral® gebruikt deze ingewikkelde, tijdrovende procedures om de meest zuivere en natuurlijke creaties te kunnen samenstellen. Tevens zorgt deze bewerking voor een zeer laag moleculair gewicht, waardoor de beMineral® mineralen niet alleen prettig aanvoelen op de huid, maar bovendien ook zeer zuinig zijn in gebruik.

Greet Hoedeman, eigenaresse van Beauty Injection, mag zich dé minerale make-up specialist van Nederland noemen. Een langgekoesterde wens gaat voor haar in vervulling nu ze haar eigen minerale make-up lijn kan introduceren. Haar wens was om de aller-zuiverste minerale make-up te ontwikkelen die technologisch mogelijk was en zij is hierin geslaagd!

Assortiment

De lijn omvat een prachtige serie van natuurlijke minerale Foundations, Concealers, Beauty Glow Veil, Eyeshadows, Lipgloss, Lipliners, Jumbo lipstick pencils, Bronzers, Blushers, Highlighters, Mascara, LashExtender en prachtige oogpotloden. Een schitterende serie producten voor een optimaal “feel and look good” effect. Stuk voor stuk intense kleuren in zowel trendy als tijdloze nuances, die bovendien onderling gemengd kunnen worden voor een geheel persoonlijke look op maat.

 

Eigenschappen

 • 100% natuurlijk
 • Slechts 3 ingrediënten
 • Proefdiervrij
 • Parfumvrij
 • Zonder conserveringsmiddelen
 • Zonder geurstoffen, wax, olie en talk
 • SPF15 UVA en UVB bescherming
 • Anti-aging effect
 • Zijdeachtige glans
 • Laat de huid vrij ademen
 • Verstopt de poriën niet
 • Geschikt voor elke huid en huidconditie

 

Tags: , , , ,