featured

NIEUWE ZONNELIJN CASMARA

Maakt huid zacht zonder vette glans, luchtige textuur, beschermd en betaalbaar! De nieuwe Casmara® SunBeauty Collection.

 

Casmara® presenteert het nieuwste assortiment zonbeschermingsproducten, die exclusiefzijn samengesteld voor de meest veeleisende huid. Ze voorkomen effectief fotoveroudering en behandelen de tekenen van veroudering door de huid volledig te verzorgen met lichte en zeer aangename texturen. Tegelijkertijd beschermen ze effectief tegen zonnestraling, dankzij hun hoge SPF’s en het  Breedspectrumsysteem, die de huid beschermen tegen UVA-, UVB- en IR-stralen.

De producten zijn er in allerlei vormen. Zoals crème, mousse, olie…. voor elke huid wat wils. En een aftersun.  En voor een ieder die de Casmara producten al kent weet, dat deze producten heel aangenaam in gebruik zijn, mooi verzorgend èn betaalbaar.  Wij zijn er blij mee !!!

 

Photoaging Control Gel Cream – zonnebrandcrème voor het gezicht met SPF 50+ (50ml)

 

Olievrije gelcrème met een zeer hoge beschermingsfactor en anti-aging eigenschappen, waaronder breedspectrum filters en L-Carnosine, om fotoveroudering te voorkomen en sporen van tijd te behandelen.

Biedt algehele en effectieve bescherming tegen zonnestraling, dankzij bestudeerde combinaties van filters en ingrediënten die breedspectrum UVA-, UVB- en IR-bescherming bieden. Dankzij de krachtige antioxidant eigenschappen biedt het ook een hoge celbescherming tegen de vrije radicalen die fotoveroudering veroorzaken. De zachte textuur van de gezichtsgelcrème is perfect voor elk moment van de dag, verspreidt zich gemakkelijk en absorbeert snel, waardoor de huid zacht, glad en glansvrij blijft na het aanbrengen

€ 33,60

 

Vitamin Tan Optimizer Oil – antizonnebrand voor het lichaam met SPF 50+ (200ml)

 

Deze dry-touch olie optimaliseert en verbetert het natuurlijke, biologische bruiningsproces. Met actieve ingrediënten en antioxidanten als breedspectrum filters, vitamine C en E, rijst- en sojaolie. De geavanceerde formule beschermt effectief tegen zonnestraling, terwijl je in alle veiligheid en vooral ook plezierig kunt genieten van de zon en het plezier van bruinen. De combinatie van krachtige antioxiderende vitamines biedt tijdens het bruinen tegelijkertijd een hoge celbescherming tegen de vrije radicalen die fotoveroudering veroorzaken. Het resultaat is een subliem egale tint, waarbij de huid helderder en zachter wordt.

De buitengewoon luchtige textuur absorbeert snel waardoor de huid zeer aangenaam en zacht zijdeachtig voelt zonder een vettige laag achter te laten.

Verkoopprijs € 40,60

 

Moisturizing Anti-Aging Mousse – Antizonnebrand voor het lichaam met SPF 30 (200ml)

 

Exclusieve en beschermende mousse met een hoge beschermingsfactor voor een effectieve bescherming tegen zonnestraling en fotoveroudering. De innovatieve formule, rijk aan vitamines en antioxidanten verzorgt de huid tegelijkertijd ook, behandelt de sporen van de tijd en behandelt en voorkomt het verschijnen van donkere vlekken. De actieve ingrediënten die voor deze acties zorgen zijn: Breedspectrum filters • L-Carnosine • Niacinamide • Vitamine E • Sojaboonolie. De zachte en zeer lichte moussetextuur laat zich heel gemakkelijk verdelen en versmelt als het ware met de huid waardoor deze bescherming onzichtbaar is.

Verkoopprijs € 34,70

 

Intensive Repair Gel – Aftersun Gel voor het lichaam (200ml)

 

Waarom kun je beter de Casmara Aftersun gebruiken in plaats van een hydraterende crème? Dat zit zo: UV veroorzaakt stress op de huid en daardoor een gevoel van verstrakking en verbranding waardoor schade aan het verbindend weefsel ontstaat. CASMARA aftersun geeft de huid haar vochtgehalte terug, vermindert ontstekingen, verlaagt de huidtemperatuur en heeft antioxidanteigenschappen. Hydraterende crèmes daarentegen bevatten meestal geen kalmerende en actieve ingrediënten zoals: Aloë Vera • Maracuya-olie • Tasmaanse Essentie • Fenylalanine • Mideka Ximenia-olie.
De intens herstellende en verfrissende aftersungel van CASMARA kalmeert en hydrateert de huid, dankzij het hoge gehalte aan ALOË VERA, MARACUYA OLIE en TASMANIAN ESSENCE. Daardoor behoudt je je felbegeerde gouden tint omdat vervelling van de huid en het meenemen van de bruine kleur wordt voorkomen.

Verkoopprijs € 23,-

 

Tags: , , , , , ,