featured

TIJD VOOR IETS NIEUWS

Tja…. Inderdaad. Het roer gaat om. Na 16 jaar Flash-Care in Ridderkerk en bijna 16 jaar in Breda in de cosmeticabranche, is het tijd voor een nieuwe stap! Ik stop met de salon in de huidige vorm. Mijn kamer gaat fulltime verhuurd worden aan een collega schoonheidsspecialiste / medisch pedicure. Háár praktijk, Renace genaamd,  zit al heel wat jaren in Rotterdam en verhuisd per 1 oktober naar de Bourgondischelaan 24.  Afgelopen zomer kwam deze collega op mijn pad en er was een klik. Salon Renace biedt veelal dezelfde behandelingen zoals jullie gewend zijn. 

Ikzelf ga wat meer doen voor de Anbos, mijn branche organisatie, maar ook wel wat minder werken.

TIJD VOOR IETS NIEUWS

 

BEDANKT 

Het moeilijkste is natuurlijk het afscheid nemen van jullie, mijn klanten. Want ik heb zeker hele leuke en trouwe klanten gehad altijd.  Daar wil ik jullie vooral héél erg voor bedanken. Jullie waren heel belangrijk voor me, in diverse opzichten, niet alleen zakelijk. Het was een super fijne tijd met elkaar.

Ik denk zeker dat een groot deel van jullie zich ook prettig zullen voelen in de handen van Ayadalid, mijn collega. Zij heeft ook de juiste opleiding genoten en volgt altijd de nodige na en bij scholingen, en is een prettig en vriendelijk persoon.

 

WAT GEWOON BLIJFT ; 

IPL BEHANDELINGEN 

Ik ben niet helemaal weg. De specialistische behandelingen met IPL blijf ik gewoon doen. Ontharen, pigment en couperose. Circa 1 dag per week op donderdag. Dus zal zeker nog een groot deel van mijn klanten terug gaan zien. Daar kijk ik alvast naar uit. 

COSMETISCH ARTS / FLEBOLOOG 

Salon Renace gaat ook gewoon door met cosmetisch arts en fleboloog Raymond de Zeeuw. Er staan al data in oktober en november ( 23 oktober en 27 november). Maar ook in het nieuwe jaar worden weer data’s door gepland. Dus ook dit verandert niet. Alleen worden de afspraken straks via salon Renace gemaakt.

 

 

PRODUCTEN 

Producten van LavieSage, Jan Marini , Casmara en Be Mineral blijf ik gewoon verkopen. Dus voor die mensen die heel blij zijn met deze producten en dit graag willen voortzetten kan dat zeker. Je kunt ze bestellen bij mij per mail of app en dan worden de producten thuis bezorgd of op gestuurd. 

                     

MIJN COLLEGA

Mijn collega van Salon Renace, heet Ayadalid Scholten. Zij zal van maandag t/m vrijdag aanwezig zijn bij mij in het pand

.Voor het maken van een afspraak tel. 06 55825419 of info@renace.nl   www.renace.nl

 

Graag stel ik mij voor; Mijn naam is Ayadalid. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure en heb sinds juni 2011 een eigen schoonheidssalon en pedicure praktijk Renace genaamd. Ik ben aangesloten bij de branche organisaties ANBOS (schoonheidsspecialiste) en Provoet (pedicure).

 

In mijn schoonheidssalon hanteer ik geen standaard behandeling maar kijk ik naar de klachten en behoefte van elke huid en werk ik met diverse behandelingsapparatuur en fruitzuren voor het behalen van een optimaal resultaat bij huidverbetering, huidproblemen en huidverjonging.

Als medisch pedicure behandel ik diverse voet-en nagelproblemen bij personen met diabetes, reuma, kanker, spastische voet, oudere voeten maar uiteraard ook bij personen met gezonden voeten.

 

 

Dus….graag tot ziens zullen we maar zeggen, voor elk advies, product of IPL behandeling. Ik ben zoals gebruikelijk bereikbaar per mail of app. Of ben in het pand aanwezig op mijn werkplek. Alhoewel dat minder frequent zal worden.

 

Het gaat jullie goed!

Tags: , , , , , , , ,