featured

Weleens aan een Botox of Filler gedacht?

Cosmetisch arts en Fleboloog drs Raymond de Zeeuw komt al heel wat jaren bij Flash-Care voor o.a. Botox en Injectables behandelingen.

Wil u al langer eens meer informatie, een advies of een behandeling? 

Maak dan een afspraak. Intake is gratis en vrijblijvend. Data;  Vrijdag  27 november,  8 januari , 19 februari … .. etc…

BOTOX ; is bij uitstek geschikt voor de behandeling van de frons rimpel, de rimpels op het voorhoofd en de kraaienpootjes.  En denk ook eens aan Botox bij overmatige transpiratie !

INJECTABLES

Stylage® , is hyaluronzuur met antioxidant, hierdoor minder zwelling en roodheid, en minder snel de afbraak van hyaluron.

Juvéderm , is een filler, met hyaluronzuur in gelvorm. Het ingespoten hyaluronzuur trekt vocht aan wat niet alleen resulteert in een goed gehydrateerde huid, maar ook extra volume.  Voor lijntjes bovenlip en lipvergroting, neuslippenplooi, afhangen van mondhoekjes, wallen, volume verlies gelaat, wangen, jukbeenderen en kin.

SPATADEREN  SPUITEN

De wintermaanden zijn weer de ideale periode voor behandelen van spataderen. Zo nodig zal dr de Zeeuw eerst starten met een vaatonderzoek. Intake en advies bedraagt 35 euro. Dit ontvangt u terug bij een behandeling.

Meer weten?  https://www.flash-care.nl/behandelingen/cosmetisch-arts-fleboloog/spataderen-behandelen/

KALKNAGELS LASEREN 

Kalknagels kunnen zeer ontsierend zijn. En besmettelijk. Wacht daarom niet te lang om dit aan te pakken. Dr de Zeeuw heeft een speciale laser hiervoor.

Meer weten?  https://www.flash-care.nl/behandelingen/cosmetisch-arts-fleboloog/schimmel-kalknagels-behandelen-dmv-laser/

Tags: , , , , , , , , ,