Bindweefselmassage

BINDWEEFSELMASSAGE                      naamloos

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding, activeert de stofwisseling en afvoer van afvalstoffen, en zet aan tot celvernieuwing en collageenvorming. . Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten waardoor de huid aangezet wordt tot celvernieuwing .

Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Daarnaast kan de behandeling heel goed worden ingezet om cellulite te verbeteren. De “putjes” in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker

BINDWEEFSEL

Bindweefsel is vimagesergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen. Kwalitatief goed bindweefsel in ons lichaam is enorm van belang, ook voor onze gezondheid. Wij ondersteunen deze behandelingen dan ook altijd met aanvulling van goede huidverbeterende supplementen van LavieSage. Om de juiste bouwstoffen aan te voeren voor de het bindweefsel.

DE BEHANDELING
De bindweefselmassage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneedtechniek in de bindweefsellaag toegepast. Dit kan zowel op het lichaam als in het gezicht. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling herhaald worden. In kuurverband van 6 of 8 behandelingen (met een rustpauze tussendoor). Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. Na een rustpauze van enkele weken kan zonodig daarna de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen of overgaan op onderhoudt. Een kuur bestaat uit een keer per week bindweefselmassage.