Oogbehandeling Casmara

 

CASMARA EYE PERFECTION TREATMENT 

Het oogcontour is één van de meest delicate delen van ons lichaam, dat als eerste onze leeftijd, humeur en gezondheid verraadt. Tijd, chronische stress en een gebrek aan slaap zijn de belangrijkste oorzaken van doffe, ouder wordende ogen. Voorbeelden van zichtbare tijdstekenen, zien wij als huidspecialisten in de vorm van verdunning van de huid, verlies van stevigheid (rimpels en slapheid), vloeistofretentie onder de ogen (oogzakken) en/of verhoogde doorlaatbaarheid en verslechtering van de kwaliteit van haarvaten, waardoor de blauwachtige kleur (donkere cirkels) ontstaat.

Niet alleen de biologische factor rol speelt een grote rol in de veroudering van het oogcontour. Stress is dus ook een belangrijke factor omdat het oogcontour, net als ons lichaam, zeer gevoelig is voor chronische spanning, veroorzaakt door een drukke levensstijl. Hierdoor is er sprake van een versnelde toename van rimpels in het gebied rond de ogen en tussen de wenkbrauwen. Tegelijkertijd is gebrek aan slaap een vijand van jeugdige ogen.

Daarom hebben wij deze Casmara Eye Treatment Special voor u.
Dit zijn drie zeer geavanceerde cosmetische concepten;

– De Eye Perfection massage glasses

– Werkstof combinaties, groeifactoren en geneeskrachtige botanische extracten

–  Een cosmetische carboxytherapie

 

 

Het is een professionele behandeling die u onderdompelt in een intens ontspannen ervaring om opgebouwde stress te elimineren en uitgeruste, verfrissend jeugdige ogen te krijgen. Dankzij de combinatie van groeifactoren en geneeskrachtige botanische extracten die al eeuwenlang gebruikt worden in de Chinese- en Ayurvedische geneeskunde, vanwege hun krachtige, therapeutische eigenschappen. Tot slot is de technologie ook geïnspireerd door carboxytherapie; een medische techniek waarbij CO2 onder de huid wordt geïnjecteerd voor een verbetering van zuurstofvoorziening, zuurstofcirculatie én vochtafdrijving in het behandelde gebied ter voorkoming van ophoping en zakken.

Voor het bestrijden van chronische stress, vermoeidheid en veroudering van de huid, contourproblemen zoals rimpels (kraaienpootjes en fronslijnen), oogzakken en donkere cirkels, evenals verslapping in het gehele behandelde gebied.

 

De Eye Perfection Massage Glasses

Met deze speciale bril bied meer dan alleen een schoonheidsbehandeling; zowel op lichamelijk als geestelijk vlak, een complete en unieke ervaring. De ‘Eye Perfection Massage Glasses’ is een uniek apparaat op het gebied van specifiek verzorgende oogcontour behandelingen met verschillende toepassingen onder het genot van heerlijk ontspannende muziek.

 

 

 

 

 

LUCHTDRUKMASSAGE (Pressotherapie) draineert en vermindert oogzakken en helpt het oogcontourgebied te verbeteren.

VIBRATIEMASSAGE activeert het ooggebied en vermindert het gevoel van vermoeidheid en stress. Stimuleert vooral de acupunctuurpunten en creëert zo een heerlijk gevoel van rust en ontspanning tijdens de behandeling.

THERMISCHE MASSAGE (warmte) helpt stress te verminderen en verbetert de opname van werkstoffen.

 

Bij een prachtige behandeling horen mooie producten;

 

Oogcrème met een luchtige crème textuur en een hoge concentratie van actieve ingrediënten voor algehele oogcontourverjonging. Helpt rimpels te verminderen, de huid te verstevigen en de elasticiteit te verhogen in het bovenste en onderste ooglid en rondom de ogen.

• ARGIRELINE® heeft een botoxachtig effect. Een anti-rimpel peptide die bewegingen, verantwoordelijk voor het verschijnen van zogenaamde ‘kraaienpootjes’ rond de ogen, soepeler maakt. Dit anti-aging effect geeft een bijna onmiddellijke verbetering van rimpels in het gebied.
COLLAGENEER® verheldert en heeft het vermogen om een hoge kwaliteit, natuurlijke collageenproductie te bevorderen. Geeft de huid stevigheid en elasticiteit.

 

 

ORSIRTINE® is een verjongend, actief ingrediënt, rijk aan sirtuin-modulerende peptiden. Eiwitten worden hierbij gekoppeld aan de levensduur van de cel om tekenen van veroudering te voorkomen.
• EYESERYL®  voorziet in peptiden om drainage te stimuleren, met een krachtig ontzwellend effect om de stevigheid en elasticiteit van het weefsel rond de ogen te verbeteren.

 

 

Oogcrème met een luchtige gel textuur en een hoge concentratie van actieve ingrediënten. Vermindert vocht wallen en maakt donkere kringen lichter

HYALURONZUUR met een laag moleculair gewicht. Herstelt de huidvochtigheid en flexibiliteit en draagt bij in het verminderen van rimpels.
• EYELISS® draineert en verheldert door een tetrapeptide die drainage bevordert, met een geweldig ontzwellend en antioxidant effect. De formule bevat een bioflavonoïde die in staat is om de kwaliteit van bloedcapillairen zichtbaar te verbeteren en de kleur van donkere kringen te verminderen.

Fijn in de ochtend!