Cellulite

DÉ OPLOSSING VOOR UW CELLULITE PROBLEEM !
DE VELASMOOTH………………… CELLULITEBEHANDELING, HUIDVERBETERING, HUIDVERSTEVIGING, HUIDVERJONGING en BINDWEEFSELMASSAGE

Contourverbetering en collageen stimulatie
Velasmooth; de eerste ‘kliniek’ techniek met een drievoudige aanpak voor verstrakken en liften van het lichaam en verminderen van cellulite. Door radio frequente energie, infra rood en een intensieve bindweefselmassage met elkaar te combineren kan de warmte op een diepte van 15 mm de huid binnenkomen. Het collageen zal door de warmte verstrakken en over een periode van circa 90 dagen herstructureren. Dit resulteert in een verstrakte en gelifte huid.

VoorNa

De Velasmooth kan ingezet worden voor versteviging van de huid bij billen, benen, buik, armen en onderkin. Voor zowel mannen als vrouwen.

Cellulite
Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, vormt bij 80 tot 90 % van de vrouwen een probleem. Cellulite ontstaat als de vetcel in omvang toeneemt, en tegen de bindweefselschotjes aandrukt. Het omringende weefsel komt onder druk te liggen, waardoor het harder wordt. De bloedcirculatie en lymfedrainage stagneert. Dit veroorzaakt vochtophoping en verminderde elasticiteit van het weefsel. Zowel de genen, hormonen als leefwijze spelen een rol in dit proces.

VoorNa

De Velasmooth maakt gebruik van licht en radio frequente energie, vacuüm en een diepe mechanische bindweefselmassage waardoor de bindweefselschotjes soepeler worden, bloed en lymfecirculatie enorm verbetert, het vet beter verdeelt en vocht en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
Dit maakt het behandelde gebied gladder en elastischer.

Betaalbaar! Betalen in termijnen
Cellulite behandeling door middel van de Velasmooth is voor iedereen haalbaar en betaalbaar. In jaarabonnementen geven we hoge kortingen en kunt u in maandelijkse termijnen betalen.

Hoeveel behandelingen
Gemiddeld zullen er 14 tot 16 behandelingen nodig zijn. De behandeling duurt 30 tot 60 minuten afhankelijk van het te behandelen gebied.

Is de behandeling pijnlijk
De behandeling voelt aan als een warme massage, soms wordt er een licht prikkelend gevoel waargenomen. De warmte kan enige tijd aanhouden.

Is de behandeling veilig
De behandeling is veilig voor alle huidtypes en kan uitgevoerd worden op een gebruinde huid, voor zowel mannen als vrouwen. Incidenteel kunnen er blauwe plekken ontstaan. Deze zijn in de meeste gevallen binnen een week verdwenen.

Welk resultaat mag ik verwachten
Een mooie huid en vermindering van cellulite. De contourverbetering die optreedt is vooral merkbaar aan de kleding die ruimer zal gaan zitten. De resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn ook afhankelijk van de levensstijl. In 85% van de gevallen zal het gewenste resultaat bereikt worden.

Nutricosmetics
We combineren kuren altijd met nutricosmetics van LavieSage. Door van binnenuit het bindweefsel te versterken en van kwaliteit te verbeteren, in combinatie met de Velasmooth behandeling, is het resultaat optimaal. Dit komt ook ten goede van uw gezondheid.

Is het resultaat blijvend
Tot op de dag van vandaag is er helaas nog geen behandeling die een blijvend resultaat kan garanderen. Het is dan ook belangrijk om onderhoudsbehandelingen in te plannen. U kunt er voor kiezen om 1x per maand een onderhoudsbehandeling te ondergaan. Omdat de behandeling ook stimulerend werkt op de bloed en lymfe circulatie . Dit zorgt ook weer voor een verbeterde huidconditie en versnelde afvoer van de afvalstoffen.

Bel vandaag nog voor een GRATIS intake en proefbehandeling