Couperose

SKIN REJUVENATION; HUIDVERJONGING DOOR BEHANDELING MET DE FLITSLICHTTECHNIEK.
BEHANDELING VAN VERWIJDE VAATJES, COUPEROSE, SPINNEAVI (SPINNENKOPJES) EN ROSACEA.

Huidveroudering
Huidveroudering is een natuurlijk proces. Ontsierende haarvaatjes, huidverslapping, elasticiteit vermindering, maar ook storende pigmentvlekken in gezicht, hals en decolleté, zijn tekenen hiervan. Overige oorzaken kunnen zijn de zon, roken, erfelijke aanleg, hormonale factoren en overmatig alcohol gebruik. Met de nieuwste lichttechnologie kunnen wij de huidveroudering niet stopzetten maar wel behandelen! Het grote voordeel van deze techniek is snel resultaat, geen ingrijpende behandeling, makkelijk en heel betaalbaar.

Voor Na

Verwijde vaatjes, couperose, spinnenkopjes en rosacea…..
Bij behandeling van verwijde haarvaatjes, couperose, spinnenkopjes en rosacea, passeert gefilterd licht de opperhuid en wordt geabsorbeerd door het bloed. Het veroorzaakt hier warmte waardoor de vaatwand samentrekt en verkleeft. Het verkleefde vaatje wordt door het lichaam zelf afgebroken. De behandelde plek wordt lichter van kleur en zal uiteindelijk verminderen of verdwijnen. Door behandeling met het licht kan er een lichte zwelling of roodheid ontstaan. Dit kan enkele dagen duren. Na circa 10 tot 14 dagen is de huid weer geheel hersteld.

Voor Na

Betaalbaar! Betalen in termijnen.
Behandeling met IPL is voor iedereen haalbaar en betaalbaar. In jaarabonnementen geven we hoge kortingen en kunt u in maandelijkse termijnen betalen.

Hoeveel behandelingen
Meerdere behandelingen zullen noodzakelijk zijn voor een goed resultaat. Dit varieert van 3 tot 5 behandelingen. Steeds na circa 3 a 4 weken kan de vervolgbehandeling plaatsvinden. Het licht zal tevens de celdeling stimuleren en nieuw collageen aanmaken waardoor een zichtbare huidverbetering zal plaatsvinden.

Voorbereiding op de behandeling
Vier weken voorafgaand aan de behandeling , en gedurende het gehele behandelingsproces, het te behandelen gebied niet blootstellen aan zonlicht of zonnebank. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zon dient men gebruik te maken van een zonnecrème met hoge beschermingsfactor.

Is het resultaat blijvend
Omdat het huidverouderingsproces zich voortzet is de nieuwvorming van vaatjes niet uit te sluiten. Deze kunnen dan ook weer worden behandeld. Het advies is 1x per jaar, in de winter, een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Nutricosmetics
Om nieuwvorming van vaatjes zoveel mogelijk te beperken, combineren wij de behandeling met nutricosmetics van LavieSage. Zo heeft u ook langer plezier van de behandeling. De nutricosmetics leveren ook een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van de rest van uw lichaam.

Bel vandaag nog voor een GRATIS intake gesprek.