Microneedling

ROL JE HUID GEZOND!

WEG MET RIMPELS EN LITTEKENS.  EEN VEILIGE BEHANDELMETHODE VOOR EFFECTIEVE HUIDVERBETERING.

Dermaroller TM  Therapie is een micro needling behandeling. Dit is een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-  en elastine vezels. Dit resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

Dermaroller TM  Therapie resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur en geeft huidverbetering bij de volgende huidproblemen;

–    Acné littekens en atrofie littekens

–    Verouderde- en zonbeschadigde huid

–    Rimpels en fijne lijntjes in aangezicht en decolleté

–    Striae

–    Grove poriёn

De therapeutische Dermaroller TM  bevat 162 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 1,5 mm, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis) . De huid zal hier direct op reageren . Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, maar liefst 200x beter in staat is om de actieve ingrediёnten en werkstoffen op te nemen. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan kan pas een vervolgbehandeling plaatsvinden. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig. Bij diepe littekens kan dat 5 behandelingen zijn.


Betaalbaar!  Betalen in maandelijkse termijnen

Behandeling door middel van de Dermaroller is voor iedereen haalbaar en betaalbaar. In kuren en jaarabonnementen geven we hoge kortingen en kunt u in maandelijkse termijnen betalen.

Nutricosmetics

We combineren de Dermaroller behandelingen altijd met nutricosmetics van LavieSage. Door van binnenuit het bindweefsel te versterken en collageen en hoogwaardige anti oxidanten toe te voegen, is het resultaat optimaal. Dit komt ook ten goede van uw gezondheid.

Homeroller;

Om het effect van de therapeutische Dermaroller behandeling te vergroten is er de Homeroller. Deze bevat 192 naaldjes maar met een korte lengte (0,2 mm). Uw huid zal door regelmatig thuisgebruik gezonder, jeugdiger en sterker worden. U kunt de Homeroller minimaal 1 jaar thuis gebruiken mits u de roller correct gebruikt.

 

Belangrijk !

Dermaroller TM  Therapie gebruikt steriele diposable apparatuur. Kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd. Dermaroller TM is in het bezit van  een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal type I. Dit wordt enkel verkregen als keuze van materiaal (Zweeds ijsgekoeld staal) en steriliteit goedgekeurd zijn. Aanvaard geen andere dermaroller.

Bel vandaag nog voor een GRATIS intake gesprek en beoordeling van uw huid.