Fruitzuurpeeling

FRUITZUURPEELING;  KLEINE MOEITE , GROOT EFFECT.
Wie zegt dat u maar één keer jong bent?

Een fruitzuur peeling is een unieke behandeling om de huid diep te exfoliёren en de capaciteit om vocht vast te houden te verbeteren. De huid wordt gladder, steviger, ziet er jonger uit en verfrist de teint.

Priori ® biedt de allernieuwste AHA technologie; het LCA complex. Dit is een krachtige combinatie van melkzuren, essentiёle vitamines en antioxidanten, dit alles ingepakt in time released liposomen. Een fenomenaal huid vernieuwingsproduct.

Jan Marini ; huidvernieuwende gel peelings, op basis van glycolzuur van verschillende concentratie’s. Zij bieden een geleidelijke aanpak van multiple huidproblemen en zijn ideaal voor diegene die niet met een downtime te maken willen hebben.

ai_retinol_ba_4_3durations

 

 

Het verhaal achter AHA’s

Alpha Hydroxy Acid’s, of AHA’s, worden ook wel fruitzuren genoemd. AHA’s verbeteren en verzorgen de huid op basis van 2 principes:

Exfoliatie;  AHA’s exfoliёren de huid en zorgen ervoor dat het natuurlijk exfoliatie proces weer op het juiste niveau komt waardoor fijne lijntjes, rimpels en pigmentatie zichtbaar verminderen en de huid weer een gezonde glans krijgt.

Hydratatie;  AHA’s zijn goede moisturizers. AHA’s hydrateren de huid door de huidcellen signalen te geven om het natuurlijke proces van vochtbinding vanuit de cel, het hyaluronzuur, te stimuleren. Hyaluronzuur is van essentieёl belang voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid en heeft het  vermogen om duizenden malen zijn moleculaire gewicht in vocht vast te houden.  AHA’s hydrateren de huid dus van binnenuit!

Voor welk huidprobleem geschikt

Een fruitzuur peeling is geschikt voor gezicht en lichaam. De behandeling is pijnloos en geschikt voor elk huidtype, voor zowel man als vrouw. De behandeling kan ingezet worden bij veel soorten huidproblemen t.w.; grove poriёn en fijne lijntjes, verouderde en/of zonbeschadigde huid, (volwassen) acné, verlies van elasticiteit, verhoorning van de huid, onregelmatigheden en huidverkleuringen van de huid, maar ook om uw huid weer een frisse uitstraling te geven.

Hoeveel behandelingen

Een fruitzuur behandeling kan als losse behandeling of in kuurverband.

Voor een optimaal resultaat wordt de fruitzuur peeling een aantal malen herhaald. Gemiddeld 6 à 8 behandelingen,  1x per 10 à 14 dagen.  Vaak al direct na de eerste behandeling zult u verbetering van de huidstructuur bemerken. Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden zonder probleem hervatten.

Voor- en nabehandeling

De huid wordt twee weken voor de kuur voorbereid met producten. Flash-Care heeft hiervoor een aantal verzorgingsproducten op basis van fruitzuur voor thuisgebruik die in een persoonlijk behandelplan worden besproken. Deze producten bereiden de huidcellen voor waardoor de fruitzuur behandeling beter kan inwerken en een mooier resultaat geeft.

De salonbehandeling zorgt voor directe verbetering van de huid en de thuisproducten zorgen ervoor dat dit effect op langere termijn vastgehouden kan worden en  verder kan verbeteren.

Total Top Care Kuur

Flash-Care stelt, samen met u, uw wens, uw huidprobleem en uw budget, een behandelplan samen, voor het allerbeste resultaat. Een behandelplan is een combinatie van:

  • diverse behandelmethodes
  • producten voor thuisgebruik
  • gebruik van nutricosmetics

Dit betreft een behandelplan gedurende 2 maanden, een half jaar of 1 jaar. Bij kuurbehandelingen ontvangt u veel voordeel.

Betalen in termijnen

Bij kuurbehandelingen ontvangt u veel voordeel. Wij geven hoge kortingen en u kunt in maandelijkse termijnen betalen.  Uw voordeel:

  • Honderden euro’s per jaar kunt u besparen op behandelingen en producten.
  • Ook korting op alle producten buiten het pakket gedurende de kuur/abonnement.
  • U krijgt meer voor minder geld.
  • Geen onverwachte uitgaven bij de kassa.

Bel vandaag nog voor een GRATIS intake en een beoordeling van uw huid.