Huidoneffenheden

EEN MOOIE JONGE HUID ZONDER HUIDONEFFENHEDEN.

Huidproblemen als pigmentvlekken, couperose, bloedblaasjes, steelwratjes, gerstekorrel, spinnetje en andere oneffenheden zijn heel eenvoudig te behandelen d.m.v. coaguleren. Met mooie resultaten!

Huidveroudering

Huidveroudering is een natuurlijk proces. Ontsierende haarvaatjes, huidverslapping, elasticiteit vermindering, maar ook storende pigmentvlekken, wratjes, fibromen, bloedblaasjes, spinnaevi en andere oneffenheden zijn tekenen hiervan. Oorzaken kunnen zijn leeftijd, de zon, roken, erfelijke aanleg, hormonale factoren en overmatig alcohol gebruik.

Coaguleren met de BLEND techniek

Met de Blend techniek kunnen wij diverse ¨vlekjes en plekjes¨ mooi en eenvoudig behandelen. Het grote voordeel van deze techniek is snel resultaat, geen ingrijpende behandeling, makkelijk en betaalbaar. Daarnaast is de blend techniek de enige techniek die de opperhuid van de lederhuid kan scheiden. Bij huidoneffenheden verwijderen maken we een oppervlakkige schaafwond door het epitheel te verwijderen. Geen enkele andere techniek kan dit, ook niet het mes van de arts! Een schaafwond heeft de eigenschap eenvoudig en snel te herstellen en altijd zonder litteken vorming. Het wondje droogt in en zal een korstje vormen. Dit zal er na een aantal dagen af vallen en u ziet dan nieuw gevormd weefsel. Dat is nog rood gekleurd. Na enige tijd zal er niets meer te zien zijn.

Hoeveel behandelingen

De behandeling is kort van duur en geeft meestal direct resultaat. In een enkel geval zijn er meerdere behandelingen nodig. Na circa 2 weken kan dan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden.

Is het resultaat blijvend

Omdat het huidverouderingsproces zich voortzet is de nieuwvorming van vlekjes, plekjes en vaatjes niet uit te sluiten. Deze kunnen dan ook weer worden behandeld. Het advies is 1x per jaar, in de winter, een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Betaalbaar! Betalen in termijnen.

De behandeling is voor iedereen haalbaar en betaalbaar. In jaarabonnementen geven we kortingen en kunt u in maandelijkse termijnen betalen.

Nutricosmetics

Om nieuwvorming van vlekken zoveel mogelijk te beperken, combineren wij behandelingen altijd met nutricosmetics van LavieSage. De kleurstoffen uit de planten die LavieSage gebruikt, geven de huid haar natuurlijke zonnefilter terug zodat de huid zichzelf van binnen uit tegen zonlicht kan beschermen. Zo heeft u ook langer plezier van de behandeling. Daarnaast zijn er nutricosmetics die de vaatwanden kunnen versterken en het bindweefsel verbeteren en verstevigen.

De nutricosmetics leveren ook een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van de rest van uw lichaam.

Bel vandaag nog voor een GRATIS intake gesprek.