Huidverbetering

RIMPELS EN FJNE LIJNTJES? WIE ZEGT DAT U MAAR ÉÉN KEER JONG BENT?

De eerste tekenen van huidveroudering ontstaan door verminderde hydratatie van de huid en het afnemen van de natuurlijke exfoliatie en celvernieuwing. Hierdoor ziet de huid er vaal en droog uit. Er onstaat pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels. Tevens is er een afname van collageen en elastine vezels.

GEGARANDEERD EEN JONGERE HUID MET EEN BETERE HUIDSCTRUCTUUR, EEN FRISSERE TEINT EN MINDER PIGMENTVLEKJES EN VAATJES?

Dit is werkelijk mogelijk! Huidproblemen corrigeren en een mooie gezonde huid door een combinatie van de nieuwste behandeltechnieken. Dit samen met de juiste cosmeceuticals en nutricosmetics zorgen voor het optimale resultaat en gegarandeerd succes!

HUIDVERBETERING

Flash-Care personaliseert uw behandelkuur naar de wensen van u en behoefte van uw huid. Er zijn behandelmogelijkheden voor; fijne lijntjes, grove porie, littekens, pigmentvlekken, couperose, striae, vale droge huid, ontsierende vlekken en wratjes, acné littekens, cellulite……  etc….

 

 


Cosmeceuticals
Priori® en Jan Marini is wereldwijd leider op het gebied van innovatieve gepatenteerde anti-aging technologieёn, die uitsluitend aan professionals geleverd worden. Priori advanced AHA Cosmeceutical met LCA complex. Dit is een unieke combinatie van melkzuren, essentiёle vitamines en anti oxidanten. Jan Marini zijn huidvernieuwende gel peelings op basis van glycolzuur.  AHA’s exfoliёren de huid en stimuleren het natuurlijke proces van vochtbinding (hyaluronzuur) . AHA’s zorgen er dus voor dat fijne lijntjes, rimpels en pigmentatie minder zichtbaar wordt, de huid weer een gezonde glans krijgt en hydrateren de huid van binnenuit.

Nutricosmetics
Nutricosmetics zijn voedingssupplementen met het zwaartepunt op de huid.
Wanneer we de nutricosmetics van LavieSage inzetten bij de behandeling zien we veel beter en sneller herstel en resultaat. De huid wordt dan specifiek voorzien van bouwstoffen die de huid nodig heeft vooraf en tijdens de behandelkuur waardoor cellen optimaal functioneren. Resultaat; een mooie gezonde huid met jeugdige uitstraling, stevigheid en veerkracht.

Betalen in termijnen
Bij kuurbehandelingen ontvangt u veel voordeel. Wij geven hoge kortingen en u kunt in maandelijkse termijnen betalen. Uw voordeel;
– Honderden euro’s per jaar kunt u besparen op behandelingen en producten
– Ook korting op alle producten buiten het pakket gedurende de kuur/abonnement
– U krijgt meer voor minder geld
– Geen onverwachte uitgaven bij de kassa

Bel vandaag nog voor een GRATIS intake en een beoordeling van uw huid.