Littekens

EEN VEILIGE EN DOELTREFFENDE METHODE VOOR LITTEKENBEHANDELING. BIJ ACNÉ LITTEKENS, LITTEKENS DOOR EEN OPERATIE OF EEN ONGELUK

MICRONEEDLING MET DE DERMAROLLER.

Dermaroller TM  Therapie is een micro needling behandeling. Dit is een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-  en elastine vezels.

Dermaroller TM  Therapie resulteert in een duidelijke verbetering bij alle soorten littekens.

–          Acné littekens en atrofie littekens

–          Littekens na een operatieve ingreep o.a. na een borstcorrectie, buikwandcorrectie etc..

–          Overige littekens door beschadiging of ongeval

Hoe werkt de Dermaroller op littekens?

Dermaroller TM  bevat 72 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 2 mm, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis) . Bij voldoende perforaties zullen al na enkele dagen nieuwe fibroblasten en haarvaatjes door het weefsel heen migreren. Beide processen leiden tot de vorming van nieuw weefsel om het litteken op te vullen. De nieuwe haarvaten resulteren ook in een verbeterde bloedtoevoer en een verbeterde nieuwe pigmentatie. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig. Bij diepe littekens kan dat 5 behandelingen zijn. De collageen inductie therapie door microneedling zal over het algemeen leiden tot een verbetering van de huid van 30 tot 70 %.

De meest recente ontwikkeling is de Derma-stamp ®. Denk hierbij aan behandeling van geïsoleerde littekens van bijvoorbeeld waterpokken of door een huidbeschadiging, diepe kleine rimpels en geïsoleerde pigmentophopingen. De chirurgische roestvrij stalen naalden hebben een diameter van slechts 0,12 mm en een lengte van 0,2 mm.

Voordelen Derma-stamp ®:

–          Snelle behandeltijd met blijvende resultaten

–          Lage kosten

–          Geen rust- en hersteltijd

 

voor na 4 behandelingen

Derma-stamp®, de eenvoudige behandeling van littekens.

Betaalbaar!  Betalen in maandelijkse termijnen

Litteken behandeling door middel van de Dermaroller c.q. Dermastamp, is voor iedereen haalbaar en betaalbaar. In kuren en jaarabonnementen geven we hoge kortingen en kunt u in maandelijkse termijnen betalen.

Nutricosmetics

Flash-Care combineert de littekenbehandeling altijd met nutricosmetics van LavieSage. Voor huidopbouw van binnenuit. Door van binnenuit het bindweefsel te versterken en collageen en hoogwaardige anti oxidanten toe te voegen, is het resultaat optimaal. Nutricosmetics komen ook ten goede van uw gezondheid.

Homeroller;

Om het effect van de therapeutische Dermaroller behandeling in de salon te vergroten is er de Homeroller voor thuisgebruik. Deze bevat 192 naaldjes maar met een korte lengte (0,2 mm). Uw huid zal door regelmatig thuisgebruik gezonder, jeugdiger en sterker worden. U kunt de Homeroller minimaal 1 jaar thuis gebruiken mits u de roller correct gebruikt.

Belangrijk !
Dermaroller TM  Therapie gebruikt steriele diposable apparatuur. Kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd. Dermaroller TM is in het bezit van  een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal type I. Dit wordt enkel verkregen als keuze van materiaal (Zweeds ijsgekoeld staal) en steriliteit goedgekeurd zijn. Aanvaard geen andere dermaroller!