Mesotherapie

Een frisse look, stevige huid, verfijning van lijntjes, mooie porie structuur, egale teint….. Mesotherapie. 

  • Veilige, 100% natuurlijke behandeling
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Voor iedere leeftijd, voor man en vrouw 

Mesotherapie stimuleert het huideigen herstelmechanisme , daar waar het allemaal gebeurt in de huid. De collageen en elastine productie wordt gestimuleerd; een natuurlijke manier van huidverbetering van binnenuit. Meteen na de eerste behandeling voel je en zie je verschil. Na een kuur van behandelingen en producten zijn de resultaten sensationeel. 

 

Mesotherapie voor het gezicht, de hals, het decolleté.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van miniprikjes. Naaldjes die een oplossing van hyaluronzuur en huidvitaminen in de huid schieten en zo de werkzame stoffen dieper in de huid afgeven dan waar een crème kan komen. Met als doel; Huidverbetering.

De ouder wordende huid en de door zon beschadigde huid verliezen progressief collageen, de huid verliest zijn jeugdigheid en veerkracht. Bij Mesotherapie  wordt door krachtige vitamines en anti-oxidanten nieuwe kracht aan de huid gegeven. 

 

 

In de huid gaat de mix van hyaluronzuur en vitaminen de schade te lijf.  Door de prikjes en het maken van kleine gaatjes worden de fibroblasten geactiveerd om nieuw collageen te vormen en het eigen huid herstel mechanisme komt met een boost op gang !!!  Daarnaast wordt de micro circulatie verbeterd, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen door het lichaam zelf geregeld wordt.

Behandeling 

Mesotherapie kan als een losse behandeling. Máár voor een zo groot mogelijk effect zijn er gemiddeld  4 à 6 sessies nodig met een tussenpozen van 1 week. Bij een sterk verouderde huid zijn er mogelijk meer sessies nodig voor een optimaal resultaat. Informeer ook naar het “Meso SkinBoost” pakket bij Flash-Care. Een totaal pakket voor een mooie Beauty Glow. Betaling in termijnen mogelijk. 

Mesotherapie is inzetbaar voor:

• Algehele opfrisser
• Stralende egale teint
• Fijne lijntjes
• Schade van acne
• Het verminderen van pigmentvlekken (ouderdomsvlekken en zonbeschadiging)
• Het verbeteren van de porie structuur

Doel

Afhankelijk van het doel van de behandeling en in overleg met de behandelaar wordt er een keuze gemaakt voor een behandeltraject. Naargelang uw huid, wensen en budget kiezen we aangepaste formules met actieve werkstoffen voor thuisgebruik. Ook hebben we diverse abonnementsvormen die u aantrekkelijke kortingen opleveren. De mogelijkheden worden tijdens een informatief gesprek met u besproken. 

Hyaluronzuur
Er wordt onder andere hyaluronzuur in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder (ook een lichaamseigen component) en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. Daarnaast zet hyaluron het bindweefsel aan tot het activeren van fibroblasten (cellen die collageen en elastine produceren). Collageen, elastine, èn meer hyaluronzuur en vocht in uw huid, daardoor krijgt uw huid méér volume, soepeler en elastischer. 

Vitaminen en Mineralen
Naast hyaluronzuur worden voor de huid belangrijke vitaminen en mineralen gebruikt alsook anti-oxidanten die de collageenvorming en de microcirculatie binnenin het weefsel weer op orde brengen. Zodoende wordt huidveroudering tegengegaan en de celactiviteit gestimuleerd. Ook wordt de ouderdomspigmentatie voorkomen.

Voorbereiding
Circa 1 à 2  weken voor de behandeling is het aan te raden om een AHA peeling in de salon te ondergaan, en met de thuis producten te starten. Hierdoor is de huid beter voorbereid en zal de mesotherapie behandeling mooier en egaler effect tonen.

Thuisverzorging wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik tijdens de duur van de mesotherapie behandeling. Hierover zult u een advies krijgen. Ook voor het gebruik van nutri cosmetics van LavieSage. Deze bevorderen het huidherstel en ondersteunen de fibroblasten met de aanmaak van huideigen collageen.