Microdermabrasie

MICRODERMABRASIE;  EEN DIEPTEPEELING VOOR HUIDVERBETERING
Een frisse teint, een gezonde jonge huid en fijne lijntjes zichtbaar verminderen.
En met de juiste crème voor thuisgebruik geniet je lang na van het resultaat.

De dode huidcellen van de opperhuid worden normaal gesproken om de vier weken afgestoten, maar door de veroudering van de huid wordt dit natuurlijke proces vertraagd. Ook neemt de levende huidlaag (lederhuid) in de loop van de jaren in dikte en stevigheid af.

Dieptepeeling

Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische dieptepeeling , waarbij met behulp van fijne aluminium kristallen de dode huidcellen van de opperhuid versneld worden verwijderd. Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de fibroblasten de aanmaak van nieuw collageen en nieuwe huidcellen toeneemt en uw bindweefsel verstevigt. De huid gaat zich van binnenuit vernieuwen en verjongen en geeft direct een stralende, zachte en frissere huid.  Geschikt voor elk huidtype.

 

Voor welk huidprobleem geschikt

Microdermabrasie is geschikt voor gezicht, hals en decolleté. De behandeling is pijnloos en geschikt voor elk huidtype, voor man en vrouw. De behandeling kan ingezet worden bij veel soorten huidproblemen t.w.; grove poriёn en fijne lijntjes, verouderde en/of zonbeschadigde huid, acné restanten, verlies van elasticiteit, verhoorning van de huid, onregelmatigheden en huidverkleuringen van de huid, maar ook om uw huid weer een frisse uitstraling te geven.

 

Hoeveel behandelingen

Microdermabrasie behandeling kan als losse behandeling of in kuurverband.

Voor een optimaal resultaat wordt de microdermabrasie behandeling een aantal malen herhaald. Gemiddeld 6 à 8 behandelingen.  Vaak al direct na de eerste behandeling zult u verbetering van de huidstructuur bemerken.

Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden zonder probleem hervatten.

Voor- en nabehandeling

De huid wordt reeds twee weken voor de kuur goed voor behandeld. Flash-Care heeft hiervoor een aantal verzorgingsproducten op basis van fruitzuur voor thuisgebruik die in een persoonlijk behandelplan met u worden besproken. Deze producten bereiden de huidcellen voor waardoor de microdermabrasie behandeling meer effect heeft en een mooier resultaat geeft.

Tijdens en na de kuur is de huid gevoelig voor invloeden van buitenaf. Een goede nabehandeling is dan ook noodzakelijk. Ook dient de huid direct na de behandeling goed beschermd te worden met een factor bij blootstelling aan zonlicht.

Total Top Care Kuur

Flash-Care stelt, samen met u, uw wensen, uw huidprobleem, en uw budget, een behandelplan samen, voor het allerbeste resultaat. Een behandelplan is een combinatie van:

  • diverse behandelmethodes
  • producten voor thuisgebruik
  • gebruik van nutricosmetics

Dit kan een behandelplan zijn gedurende 2 maanden, een half jaar of 1 jaar. Bij kuurbehandelingen ontvangt u veel voordeel.

Betalen in termijnen

Bij kuurbehandelingen ontvangt u veel voordeel. Wij geven hoge kortingen en u kunt in maandelijkse termijnen betalen.  Uw voordeel:

  • Honderden euro’s per jaar kunt u besparen op behandelingen en producten.
  • Ook korting op alle producten buiten het pakket gedurende de kuur/abonnement.
  • U krijgt meer voor minder geld.
  • Geen onverwachte uitgaven bij de kassa.

Bel vandaag nog voor een GRATIS intake en een beoordeling van uw huid.