Pigmentvlekken

SKIN REJUVENATION;  HUIDVERJONGING DOOR BEHANDELING MET DE FLITSLICHTTECHNIEK. PIGMENTVLEKKEN ALS OUDERDOMSVLEKKEN, ZONNEVLEKKEN EN SPROETEN GEVEN MOOIE RESULTATEN !

Huidveroudering
Huidveroudering is een natuurlijk proces. Ontsierende haarvaatjes, huidverslapping, elasticiteit vermindering, maar ook storende pigmentvlekken in gezicht, hals en decolleté, zijn tekenen hiervan. Overige oorzaken kunnen zijn de zon, roken, erfelijke aanleg, hormonale factoren en overmatig alcohol gebruik. Met de nieuwste lichttechnologie kunnen wij de huidveroudering niet stopzetten maar wel behandelen! Het grote voordeel van deze techniek is snel resultaat, geen ingrijpende behandeling, makkelijk en heel betaalbaar.

Voor Na

Ouderdomsvlekken, zon beschadigde huid,  sproeten..…
Bij de behandeling van hyperpigmentatie, sproeten, ouderdoms- en zonnevlekjes, passeert het gefilterd licht de opperhuid en wordt geabsorbeerd door het pigment in de huid. Het veroorzaakt hier warmte waardoor het pigment uiteenvalt. De eerste dagen na de behandeling zullen in de huid donkere pigmentkorreltjes gaan vormen. De pigmentkorreltjes verplaatsen zich door het verhoornings proces naar het huidoppervlak en worden vervolgens na circa 10 à 14 dagen afgestoten. Dan is de huid weer hersteld en zal de pigmentvlek lichter van kleur of verdwenen zijn.

Voor Na

Betaalbaar!  Betalen in termijnen.
Behandeling met IPL is voor iedereen haalbaar en betaalbaar. In jaarabonnementen geven we hoge kortingen en kunt u in maandelijkse termijnen betalen.

Hoeveel behandelingen
Meerdere behandelingen zullen noodzakelijk zijn voor een goed resultaat. Dit varieert van 3 tot 5 behandelingen. Steeds na circa 3 a 4 weken kan de vervolgbehandeling plaatsvinden. Het licht zal tevens de celdeling stimuleren en nieuw collageen aanmaken waardoor een zichtbare huidverbetering zal plaatsvinden.

Voor Na

Voorbereiding op de behandeling
Vier weken voorafgaand aan de behandeling , en gedurende het gehele behandelingsproces, het te behandelen gebied niet blootstellen aan zonlicht of zonnebank. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zon dient men gebruik te maken van een zonnecrème met hoge beschermingsfactor.

Is het resultaat blijvend
Omdat het huidverouderingsproces zich voortzet is de nieuwvorming van vlekjes niet uit te sluiten. Deze kunnen dan ook weer worden behandeld. Het advies is 1x per jaar, in de winter, een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Nutricosmetics
Om nieuwvorming van pigmentvlekken zoveel mogelijk te beperken, combineren wij behandelingen met nutricosmetics van LavieSage. De kleurstoffen uit de planten die LavieSage gebruikt, geven de huid haar natuurlijke zonnefilter terug zodat de huid zichzelf van binnen uit tegen zonlicht kan beschermen. Zo heeft u ook langer plezier van de behandeling. De nutricosmetics leveren ook een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van de rest van uw lichaam.

Bel vandaag nog voor een GRATIS intake gesprek.