Striae

STRIAE EN ZWANGERSCHAPSSTREPEN VERWIJDEREN D.M.V. MICRONEEDLING MET DE DERMAROLLER™

Dermaroller TM  Therapie is een micro needling behandeling. Dit is een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-  en elastine vezels. Zo ook bij de behandeling van striae en zwangerschapsstrepen.

Striae en zwangerschapsstrepen

Striae en zwangerschapsstrepen worden veroorzaakt door de uitrekking van de huid tijdens snelle groei en zwangerschap. Deze overspanning leidt tot gescheurde huid, t.w. gescheurd bindweefsel, die uiteindelijk in littekens omvormen. Nieuwe zwangerschapsstrepen lijken op roodachtige tot purperen onregelmatige lijnen en verbleken geleidelijk tot een witte of zilverachtige kleur, en ze zijn permanent!

Hoe werkt de Dermaroller ?

Dermaroller TM  bevat 72 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 2 mm, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis) . Bij voldoende perforaties zullen al na enkele dagen nieuwe fibroblasten en haarvaatjes door het weefsel heen migreren. Beide processen leiden tot de vorming van nieuw weefsel om het bindweefsel op te vullen. De nieuwe haarvaten resulteren ook in een verbeterde bloedtoevoer en een verbeterde nieuwe pigmentatie. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig.

 

 

 

 

 

 

                                   

                                                                                                 na 1 behandeling met de Dermaroller

Tot dusver was de genezing van zwangerschapsstrepen en striae “erg moeilijk” zo niet onmogelijk gebleken. Op basis van het feit dat microneedling met de Dermaroller ™ celregeneratie en proliferatie van fibroblasten enorm stimuleert, zijn een aantal artsen in 2007 succesvol gestart met het gebruik van de Dermaroller ™ om zwangerschapsstrepen te behandelen. De resultaten waren beter dan verwacht . Er kan een huidverbetering optreden van wel 70 tot 80 % .

Betaalbaar!  Betalen in maandelijkse termijnen

Straie en zwangerschapsstrepen behandelen door middel van de Dermaroller™, is voor iedereen haalbaar en betaalbaar. In kuren en jaarabonnementen geven we hoge kortingen en kunt u in maandelijkse termijnen betalen.

 
 

Nutricosmetics

Flash-Care combineert de behandeling altijd met nutricosmetics van LavieSage. Voor huidopbouw van binnenuit. Door van binnenuit het bindweefsel te versterken, en collageen en hoogwaardige anti oxidanten toe te voegen, is het resultaat optimaal. Nutricosmetics komen ook ten goede van uw gezondheid.

 

 

Homeroller;

Om het effect van de therapeutische Dermaroller behandeling in de salon te vergroten is er de Homeroller voor thuisgebruik. Deze bevat 192 naaldjes maar met een korte lengte (0,2 mm). Uw huid zal door regelmatig thuisgebruik gezonder, jeugdiger en sterker worden. U kunt de Homeroller minimaal 1 jaar thuis gebruiken mits u de roller correct gebruikt.

 

 

 

Belangrijk !

Dermaroller TM  Therapie gebruikt steriele diposable apparatuur. Kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd. Dermaroller TM is in het bezit van  een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal type I. Dit wordt enkel verkregen als keuze van materiaal (Zweeds ijsgekoeld staal) en steriliteit goedgekeurd zijn. Aanvaard geen andere dermaroller!

Bel vandaag nog voor een GRATIS intake gesprek en beoordeling van uw huid