featured

Cleanse & Revitalise Challenge 2017.

Doe mee met de ‘Cleanse & Revitalise Challenge ’ van 4 t/m 14 oktober: een eenvoudig te volgen lichaamsreinigingsprogramma waarmee u uw lichaam in slechts 11 dagen weer helemaal in balans brengt en ervoor zorgt dat uw lichaam de bouwstoffen uit voeding weer goed, snel en doeltreffend kan opnemen. Al eerder aan een detox gedacht? Doe dan nu mee !!! Wij begeleiden u met een dagelijks coaching programma en leuke receptvideo’s.

Het Cleanse & Revitalise programma heeft een ‘milde’ in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet zodat iedereen het met succes kan volgen.

U zult ervaren dat dit programma u alles biedt wat u nodig heeft om samen met mij stap-voor-stap met uw gezondheid aan de slag te gaan met nuttige tips, handige dagprogramma’s en heerlijke en gezonde recepten. 

Met Cleanse & Revitalise krijgt u weer energie, een mooie huid, voelt u zich beter en geniet nog meer van het leven.

Tijdens een informatief gesprek geef ik toelichting over hoe het programma werkt en wat het voor u persoonlijk kan doen. Ik bespreek o.a. de uitgebreide programmahandleiding & receptenboek waarin precies wordt uitgelegd hoe het programma werkt.

Meer info ;  detox programma

Aarzel niet en meld u aan voor deze milde detox challenge. En maak meteen de afspraak voor het voorbereidend gesprek. Stuur een e-mail naar: info@flash-care.nl  of bel 0180 461193

De volledige kit voor 11 dagen bedraagt 129 euro. Daarnaast ontvangt u een boodschappenlijst van groente en fruit voor de recepten.

Met vriendelijke en gezonde groet,
Petra de Wijs.   Flash-Care

 

Tags: , , , , ,