featured

Coronavirus maatregelen

I.v.m. het coronavirus moeten we ook in de salon extra maatregelen nemen.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat het pinapparaat, de deurklinken, wc enz. nu extra worden gedesinfecteerd. Op de ontvangstbalie staat een handdesinfectie. Ik verzoek u hier gebruik van te maken bij aankomst in de salon. Ook zijn er papieren zakdoekjes / tissues die u eventueel kunt gebruiken.Ik zal tevens meer met mondkapjes en handschoenen gaan werken (zolang het kan bij de behandelingen).

Wegens het coronavirus kunt u ervan uitgaan dat ik me ook zal houden aan de voorwaarden van het RIVM en ik hoop dan ook dat u dit ook zult doen.

Flash-Care  is gewoon geopend maar ik wil u vragen om thuis te blijven wanneer u zich niet lekker voelt of in contact bent geweest met iemand die mogelijk het virus draagt. Uiteraard wordt deze afspraak kosteloos geannuleerd. Als u niet naar de salon kunt komen maar wel producten nodig heeft, dan stuur ik die graag voor u op of worden deze bezorgd. Bestelling kan per mail of telefoon gedaan worden.

Indien u besmet bent of hiervan het vermoedde heeft: Graag pas nieuwe afspraken maken na 2/3 weken.

Mochten er nog vragen zijn omtrent de afspraak of het maken van een afspraak, neem dan gerust contact met mij op.  Ik ben te bereiken op 06 22245704 of inf@flash-care.nl   Alvast heel erg bedankt.

Met vriendelijke groet,   Petra de Wijs

Tags: ,