featured

Kies voor gediplomeerd!

 

Kies voor gediplomeerd!

De titel ‘schoonheidsspecialist’ is niet beschermd. Iedereen kan zich, ook zonder diploma, schoonheidsspecialist noemen. Maar je wil natuurlijk wél dat je in veilige handen bent. Daarom laat je je alléén behandelen door een schoonheidsspecialist die daarvoor opgeleid is.

Kies voor gediplomeerd!

 

Aangesloten bij ANBOS

ANBOS is dé Nederlandse brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Is een salon aangesloten bij ANBOS, dan weet je zeker dat de schoonheidsspecialist over het erkende vakdiploma Schoonheidsverzorging beschikt. Dat is namelijk een eis voor lidmaatschap bij ANBOS.

Kies je voor een salon die aangesloten is bij ANBOS, dan weet je zeker dat de bedrijfsvoering goed is geregeld. ANBOS schoonheidsspecialisten houden zich aan de richtlijnen voor Hygiene, Arbeid en Milieu. Er is een goede klachtenafhandeling, een onafhankelijke klachtenfunctionaris en de salon is aangesloten bij de Geschillencommissie Uiterlijke verzorging.

Vakspecialisatie

Heeft jouw schoonheidsspecialist ook een vakspecialisatie bij ANBOS geregistreerd? Bijvoorbeeld voor acne-behandelingen? Dan volgt zij (of hij) iedere drie jaar verplichte nascholingen om haar (of zijn) kennis op peil te houden. Zo weet je zeker dat je in vertrouwde handen bent.

Zorgverzekeraars weten dit ook. Daarom is een ANBOS-registratie vaak een voorwaarde om in aanmerking te komen voor vergoedingen bij de zorgverzekeringen.

Tags: , , , , ,