slider, Special care

Een mooie gladde huid… Skollagen

Web_Banner_800x385_2014-12

VOOR DE VORMING VAN NIEUW COLLAGEEN…

LavieSage SKollagen bevat activerende en verbindende voedingsstoffen waarmee het lichaam krachtige collageenbundels kan aanmaken. Hierdoor wordt de huid gladder en strakker, neemt de rimpeldiepte af en vervagen fijne lijntjes.

Het belang van collageen voor de huid.

Ongeveer 25% van alle eiwitten bestaat uit collageen, het zit vooral in bloedvaten, botten en in de huid. Van nature gaat het lichaam efficiënt om met het aanwezige collageen. Bij mensen met veel lichaamsbeweging wordt het collageen continu vernieuwd en verbeterd. Hierdoor blijft de huid strak, glad, jeugdig en gezond. SKollagen zorgt dat de huid mooi ‘blijft’. Na het 25ste levensjaar wordt het lichaam langzaamaan wat minder efficiënt in het aanmaken en behouden van collageen. Door dit natuurlijke verouderingsproces kan ook de kwaliteit van collageenvezels afnemen; zonlicht, milieuverontreiniging, suikers en zogenaamde vrije radicalen zijn hierop van invloed. Als de huid dan niet goed wordt onderhouden kan deze haar elasticiteit en veerkracht verliezen, waardoor rimpels en verslapping kan ontstaan. Door het gebruik van SKollagen is dat te voorkomen. SKollagen is namelijk speciaal ontwikkeld om het lichaam te kunnen ondersteunen en te stimuleren bij het aanvullen van collageen.
Het beste voor de huid van binnenuit

Voor de vorming van nieuw collageen op jeugdige niveaus. Zo wordt niet alleen de huid in topconditie gehouden, maar blijven ook de botten met SKollagen door de jaren heen sterk en veerkrachtig. Waardevolle ingrediënten. SKollagen bevat Peptan® collageen-peptiden en vitamine C, waardoor sterke en flexibele collageenbundels gevormd kunnen worden die een bijdrage leveren aan de vorming van een stevige, volle huid. SKollagen bevat tevens arginine, lysine, glucosamine, MSM en granaatappel extract.

Optimaal onderhoud en verbetering.

SKollagen is uitstekend voor het onderhoud van het lichaam en de huid. Het levert daarnaast een waardevolle bijdrage aan collageen versterkende en stimulerende schoonheidsbehandelingen.

Tags: , , , , , ,