Special care

Het hele jaar goed beschermd

Web_Banner_600x289_2014-11

Het hele jaar goed beschermd

 

Vitamine C
Is veruit de bekendste van alle vitamines. Mensen hebben vitamine C nodig voor meerdere lichaamsprocessen, maar kunnen zelf geen vitamine C produceren. Het opnemen van vitamine C door de mens kan uitsluitend via het eten van vitamine C rijke voeding. Dat is in de praktijk wel een uitdaging, aangezien de voedingswaardes van fruit en groenten dalen, in voorkomende gevallen met meer dan 80% in vergelijking met 20 jaar geleden. Het is dan ook niet vreemd dat, vandaag de dag, steeds meer mensen vitamine C tekorten krijgen, ondanks hun streven om gezond te eten en bewust te leven.

Vitamine C van LavieSage
LavieSage maakt hoogwaardige voedingssupplementen voor de huid en gezondheid. Het baseert zich bij het ontwikkelen en verbeteren van producten op de laatste trends en onderzoeken op het gebied van voeding en voedingssuppletie.

Voor huid en gezondheid
Zonder vitamine C kan de huid geen collageen aanmaken: Het eiwit dat onze huid elastisch en stevig maakt. Na het 30ste levensjaar daalt het vitamine C transport in de huidcellen, waardoor als gevolg van collageenreductie fijne rimpels kunnen ontstaan.

Het hele jaar goed beschermd
Naast leeftijdsinvloeden kunnen ook omgevingsfactoren de vitamine C-spiegels in de huid verlagen. Een beperkte blootstelling aan UV-straling kan er toe leiden dat de vitamine C-spiegels in de huid met 30 % dalen en door luchtvervuiling zelfs met 55 %. Ook het
immuunsysteem heeft voldoende vitamine C nodig, net als tal van andere processen in het lichaam. Het is van belang dat de vitamine C door het lichaam goed geabsorbeerd wordt, VitaSkin-C bevat gemixte bioflavonoïden die dat proces ondersteunen.

VitaSkin-C bevat biotine
Biotine wordt ook wel vitamine H genoemd vanwege de gunstige effecten op de huid en haar. Uit onderzoek blijkt dat biotine een belangrijke bijdrage levert aan de productie van keratine. Keratine is het belangrijkste eiwit dat door de buitenste huidlaag wordt gemaakt, en is een belangrijke bouwstof voor een gezonde huid, haar en nagels. Daarnaast is biotine belangrijk voor de energiehuishouding in het lichaam.

XtraC&D3

XtraC&D3 is een kwaliteitsproduct uit de gezondheidslijn van LavieSage. Het is ontwikkeld voor het aanvullen van vitamine D3 tekorten. Vitamine D is van belang om calcium uit de voeding in het lichaam op te kunnen nemen en speelt een daarom ook een belangrijk rol bij de groei en het behoud van stevige botten en tanden. Vitamine D3 wordt, normaal gesproken, in de huid aangemaakt door de invloeden van zonlicht. Gedurende zon-arme jaargetijden en bij mensen die niet regelmatig buiten komen als de zon hoog aan de hemel staat, is de kans op een vitamine D3 deficiënt aanwezig. Zelfs bij mensen die in de zomer vaak en veel van de zon genieten, kunnen de vitamine D3 waarden als gevolg van een tekort aan UVB-licht, in het lichaam afnemen. Kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een getinte huidskleur, worden geadviseerd om extra vitamine D in te nemen.

Vitamine C
De vitamine C in XtraC&D3 ondersteunt de werking van het immuunsysteem en speelt een rol bij de aanmaak en ontwikkeling van nieuwe collageenvezels.

XtraC&D3

Geeft het lichaam dezelfde energie als zonlicht

Bioflavonoïden
De bioflavonoïden in XtraC&D3 zijn afkomstig uit citrusvruchten, deze zorgen voor een verbeterde absorptie van de vitamine C in het lichaam, waardoor een langduriger en beter resultaat wordt bereikt.

Calcium
Calcium (Calciumhydroxyapatite) is van belang voor het aanmaken van botweefsel. De calciumhydroxyapatite in XtraC&D3 komt voort uit een natuurlijke samenstelling van botmineralen die wordt gewonnen uit vis. XtraC&D3 bevat precies de juiste verhoudingen voor het ondersteunen van de processen die de aanmaak en de kwaliteit van botweefsel in het lichaam reguleren.

Tags: , , , , , , , , , ,