featured

Hoe kunt u uw huid weer gezond en stralend krijgen?

 Het beste voor uw huid van binnenuit.  

Wilt u graag weten hoe u uw huid weer gezond en stralend kunt krijgen? Last van lijntjes, littekens, pigmentatie, vaatjes of een droge, gevoelige huid? Of gewoon nieuwsgierig hoe je met voeding en nutricosmetics een mooie en gezonde huid kunt krijgen?

Meer weten? Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS huidanalyse en advies op 29 maart

Hoe werkt een Huidscan

Al enkele jaren zijn nutricosmetics van LavieSage niet meer weg te denken uit de schoonheidssalon. Behandelen gaat nu eenmaal beter en sneller wanneer zowel de binnen- als de buitenkant wordt aangepakt. De resultaten zijn zichtbaar te maken met speciale ultrasone echo meetapparatuur. Een specialist op dit gebied zal deze dag uitleg geven over uw huid. 

Al eerder aan een Detox gedacht? 

 

Maar dan op een milde manier. Dan is dit uw kans !

Laat u informeren voor een persoonlijk advies op 29 maart en maak nu een afspraak. 

Cleanse & Revitalise  is het 11-daags body & mind reset-programma voor de start van een nieuwe healthy lifestyle. Zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.

Een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten.

HOE WERKT DE DETOX                 

 De volledige kit voor 11 dagen bedraagt 129 euro. Daarnaast ontvangt u een boodschappenlijst van groente en fruit voor de recepten.

Tags: , , ,