featured

Huidscan 14 maart a.s.

Gebruikt u al ? 

Nog niet? Middels de Huidscan is al heel vaak aangetoond wat voeding en nutricosmetics voor je huid en je gezondheid  kunnen betekenen. Nieuwsgierig?  Maak dan eens een afspraak voor een Huidscan bij Flash-Care. Op 14 maart a.s. is Jolanda van LavieSage weer bij ons met een speciaal echo ultrasone apparaat waarbij we de 3 huidlagen kunnen zien met daarbij de hoeveelheid collageen, bindweefsel, huidvetten, huiddikte en nog veel meer. ….  Want jouw huid zegt veel meer van je lichaam.

Last van lijntjes, littekens, pigmentatie, vaatjes of een droge, gevoelige huid? Of gewoon nieuwsgierig hoe je met voeding en nutricosmetics een mooie en gezonde huid kunt krijgen?
Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS huidanalyse en advies op 14 maart.

 

Hoe werkt een Huidscan?
Al enkele jaren zijn nutricosmetics van LavieSage niet meer weg te denken uit de schoonheidssalon. Behandelen gaat nu eenmaal beter en sneller wanneer zowel de binnen- als de buitenkant wordt aangepakt. De resultaten zijn zichtbaar te maken met speciale ultrasone echo meetapparatuur. Een specialist op dit gebied zal dan uitleg geven over jouw huid.

Tip ook je vriendin !!!!
Erg leuk om samen te komen en de huidverschillen te zien.

Bovendien profiteer je op deze dag van 10% korting op het gehele assortiment van LavieSage.

Bel snel voor een afspraak. Flash-Care 0180 461193    info@flash-care.nl

Meer weten hoe een Huidscan gaat?  Info Huidscan 

 

Tags: , , , ,