featured

Huidverbetering Tip 2 voor een mooie gezonde huid

HUIDVERBETERING TIP 2

Regelmatig krijg ik in mijn praktijk de vraag ; Hoe kan ik nu echt huidverbetering krijgen? Een mooie en gezonde huid. Dat kan! In mijn praktijk hebben we diverse behandelmethodes. Dit combineer ik met de juiste huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik, en nutri cosmetics voor huidverbetering en opbouw van binnenuit. Pas dan kun je een huid werkelijk verbeteren, mooier en gezonder maken!

De 2de Tip die ik je geef voor een Mooie Huid is;

Je bent wat je eet! Huidverbetering door de juiste voeding.

VOEDING VOOR EEN MOOIE, STRAKKE, GEZONDE HUID ZONDER HUIDKLACHTEN

Huidverbetering kan op allerlei manieren gebeuren. In mijn vorige blog, Huidverbetering 1ste Tip, heb ik verteld dat we de huid vooral actief moeten houden. En daarnaast bljft de basis voor een mooie gezonde huid een actieve lifestyle, in combinatie met gezonde voeding, aangevuld met de juiste nutricosmetics.

EEN HUID VERBETEREN
Je kunt de huid op een actieve of passieve manier verbeteren.
De passieve manier is nauwelijks verbeterend te noemen want de huid zelf doet niets. Hij wordt slechts opgevuld met injectables, opgetrokken door een chirurg, of van vocht of vet voorzien dmv crèmes die tekorten camoufleren maar niet aanpakken. Kiezen we voor de actieve manier dan moeten we de huid activeren, zelf aan het werk zetten. Dit kan door crèmes te gebruiken met werkstoffen die de huid activeren zoals vit. A en C. Of we kunnen de huid aan het werk zetten door behandelingen als microneedling, bindweefselmassage, peelings, fractional laser, microdermabrasie, LED licht, collageen banken en zo zijn er nog wel enkele andere methodes te noemen.

GEZONDE VOEDING

Essentieel bij al deze mogelijkheden blijft de aanmaak en onderhoud van àlle huidlagen. Je kunt de huid dus wel activeren maar voor opbouw en herstel van de huid heb je ook de juiste bouwstoffen nodig. Collageen en andere belangrijke bouwstoffen voor de huid, kun je niet door een huid heen smeren, je zult het via de voeding moeten opnemen, of aanvullen met nutricosmetics. Activeren is een, maar je zult ook de benodigde bouwstoffen moeten innemen om ze op de plaats van bestemming te kunnen krijgen. De behandeling bepaalt dan de plaats waar de voedingsstoffen hun werk gaan doen.

Dus de keuze voor huidverbetering vergt ook een gezond lichaam. Als we een mooiere en gezondere huid willen hebben is het zaak voorafgaande aan de behandeling, mogelijke tekorten aan te vullen. Want een huid voorzien van de meest optimale voeding zal altijd beter op een behandeling reageren. En een beter resultaat van de behandeling geven!

ADVIES VOOR EFFECTIEVE HUIDVERBETERING
Jijzelf bent de sleutel om je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen uit eten met noodzakelijke natuurlijke supplementen om zo je lichaam te helpen. En wat je ervoor terug krijgt is een gezond lichaam en een mooie huid!!! Flash-Care combineert behandelingen in de salon dan ook altijd met nutricosmetics van LavieSage. Pas dan kunnen we resultaten garanderen. Diverse huidproblemen kunnen we van binnenuit aanpakken zoals fijne lijntjes (collageen armte) , droge of eczeem huid, rosacea, couperose, acné, cellulite, littekens , ….
Dit doen we dan met mooie grondstoffen als (vis)collageen, MSM, silicium, hyaluronzuur, vit. C, cartidea, chondroïtine, glucosamine, omega 3, hele bijzondere anti oxidanten…. Kortom, teveel om op te noemen.
En bij consequent gebruik kun je je huid ook zo lang mogelijk mooi houden en het verouderingsproces vertragen. Door jezelf dagelijks goed te voeden met gezonde voeding en de juiste aanvulling krijg je een betere kwaliteit cel!

LavieSage maakt gebruik van 100% natuurlijke en zuivere grondstoffen. Heeft een zeer volledig assortiment, aangetoond effectief, die bij consequent gebruik , een krachtig anti-aging effect heeft op de huid, maar ook op de algehele gezondheid.

Ga hier vast mee aan de slag. In mijn volgende blog geef ik weer een nieuwe tip voor een Mooie Huid!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,