featured, slider

Hydratatie en Huidverbetering voor iedereen

 

NIEUW “EpiDermOil” voor het droge en vochtarme huidseizoen

In de winter wordt onze huid, door de droge lucht in huis, droger en vochtarmer. De huid wordt door gebrek aan zonlicht immers ook wat minder dik. Daarnaast schuurt onze dikke, zware winterkleding de hoorncellen sneller van onze huid. Omdat de epidermis daardoor dunner en dus minder vochtdicht is zal het water uit de lederhuid sneller verdampen. Het gevolg daarvan is de bekende vochtarme huid met zichtbaar craquelé-effect.

Om dit effect tegen te gaan is het vooral belangrijk om de epidermis in topconditie te houden. Dat kan door alle lagen daarvan te voorzien van voldoende voedingsstoffen, zoals keratine, gezonde vetten, squaleen en ceramiden. Daarnaast moet de vochtbindende capaciteit in de lederhuid vergroot worden door extra hyaluronzuur. Zo behoudt de huid haar volume en voorkomen we het versneld afschilferen van de opperhuid, ook wel een droge huid genoemd.

EpiDermOil is door LavieSage ontwikkeld om de epidermis optimaal te ondersteunen.
De nieuwe EpiDermOil bevat huidvetten in olievorm zoals squaleen en ceramides. Het bevat ook krillolie om extra omega-3, fosfolipiden en vrije vetzuren ter beschikking te stellen aan de huid. Om de huid daarnaast te verzorgen, te beschermen en om oxidatie van huidvetten te voorkomen is er granaatappelzaadolie en astaxantine aan toegevoegd. Het bevat ten slotte ook nog vitamine E als antioxidant en vitamine D3 om het gebrek aan zonlicht in de winter te compenseren.

SkinHydrate kan op basis van het rijkelijk aanwezige hyaluronzuur zorgen voor een verbetering van de vochtarme huid door het binden van het vocht in de dermis. Het hyaluronzuur zorgt voor vochtvolume in de middelste huidlaag doordat het tot wel 1000 keer z’n eigen gewicht aan water kan vasthouden. Hierdoor ontstaat een vollere en gladde huiduitstraling.

De kracht van de combinatie, nu ook bij Flash-Care

De combinatie van SkinHydrate + EpiDermOil kan de winterhuid van binnenuit een optimale ondersteuning bieden. Samen leveren ze alle noodzakelijke stoffen om het vochtgehalte in de huid op peil te brengen en overmatig vochtverlies tegen te gaan. U hoeft alleen nog maar voldoende water te drinken!

Deze producten zorgen voor een effectieve hydratatie van de dermis met een perfecte bescherming van de epidermis, door het verbeteren van de kwaliteit van de hoornlaag. Het resultaat daarvan is een goed gesloten, vochtrijke, gladde en gezonde huid.

Dagelijkse dosering

Onderhoud: 1 Hydrate + 1 EpiDermOil per dag, bij een droge en vochtarme huid.
Verbetering: 2 Hydrate + 2 EpiDermOil per dag, bij een zeer droge en vochtarme huid.
Optimaal: 3 Hydrate + 3 EpiDermOil per dag, bij een extreem droge en vochtarme huid, eczeemhuid etc.

 

 

Tags: , , , , , , ,