featured, slider

Litteken behandeling

Behandeling van littekens dmv microneedling.
Echte huidverbetering!

Vaak krijg ik in de salon de vraag; Hoe kan ik nu ècht een mooie en gezonde huid krijgen? Wat kan ik aan die littekens en vlekjes doen die ik heb overgehouden van de acné ? Of aan die grove poriën? Of fijne lijntjes? Ik heb al zoveel geprobeerd.

Gelukkig zijn er inmiddels wel goede en veilige methodes om dit effectief te behandelen. Als een klant dus met deze vraag bij mij in de salon komt, vaak al van alles heeft geprobeerd, begin ik altijd eerst met een uitgebreid intake gesprek, een beoordeling van de huid en het maken van foto’s. Tijdens het intake gesprek stel ik vragen aan de klant en luister ik goed naar haar verhaal . Hierna adviseer ik een behandelplan, in samenwerking met de klant.

De needling behandeling begint altijd eerst met reinigen en de huid desinfecteren. Daarna het opbrengen van een verdovende crème, waardoor de behandeling heel goed te doen is voor de klant. Na de verdoving wordt een speciaal collageen serum opgebracht. Dit ondersteund de behandeling en door de needling wordt het product 200x beter in de huid gebracht . Daarna gaan we het gezicht behandelen met de eDermastamp. Dit is een soort pen die over de huid beweegt waar 6 naaldjes inzitten , die steeds heel snel en kort de huid “prikkelt” . Deze kleine minuscule gaatjes in de huid zorgen ervoor dat de huid een enorme boost krijgt en zelf aan het werk wordt gezet. Aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd, dode cellen verdwijnen sneller, aanmaak van nieuwe verse cellen wordt aan de gang gezet, doorbloeding verbeterd, poriën worden fijner en teint frisser.

 

derm057Alles wordt in werking gezet voor een meer gezonde huid van binnenuit. Aanmaak van nieuw collageen heeft wel even tijd nodig. Gemiddeld 6 tot 8 weken.

De behandeling duurt circa een uur. De huid zal rood zijn na de behandeling. Dit kan een dag of 2 duren. Soms kunnen er puntbloedinkjes ontstaan afhankelijk van hoe diep we werken. Dit trekt snel bij. De week na de behandeling kan de huid licht schilferen. En de huid is dan ook veel gevoeliger voor zonlicht dus moet je echt een zonbescherming gebruiken. Maar na circa 1 week komt er een mooie nieuwe huid tevoorschijn die heel zacht aanvoelt.

Alhoewel je na 1 behandeling al zeker verschil ziet, zijn er vaak meerdere behandelingen nodig voor het mooiste resultaat. Gemiddeld 3 behandelingen.

Microneedling is dus eigenlijk een hele veilige techniek, die het natuurlijke proces in de huid aan de gang zet. Dus heel erg huideigen. Dat vind ik ook wel het mooie van deze techniek. Denk bij needling ook aan rokershuiden, zonbeschadigde huiden, fijne lijntjes, grove poriën , vale teint en striae. Ook littekens na borst- en buikwand correcties verbeteren aanzienlijk.derm06

 

 

Ook iets voor u? Maak een afspraak en we bespreken wat voor uw huid mogelijk is. Er kan véél meer. Laat u verassen.  

 

info@flash-care.nl    www.flash-care.nl 

Tags: , , , , , , , , , , , ,