featured

Micellair water

Dagelijks stellen we ons bloot aan factoren zoals vervuiling, UV-stralen en kunstlicht. Dus de huid goed reinigen is nummer 1 in huidverzorging. Soms ontbreekt de tijd en zin. Micellair water is dan een oplossing.  Een handig reinigingsproduct voor erbíj. Sinds 2013 is micellair water op de huidverzorgingsmarkt een soort trend geworden, wat begonnen is vanuit de mode industrie.

Wat is micellair water?

Micellair water is een reinigingsproduct, dan kan worden gebruikt om make-up van het gezicht te verwijderen en om vuil van de huid te verwijderen. In het flesje lijkt micellair water eigenlijk gewoon op kraanwater, maar er zitten veel meer verschillende ingrediënten in, ook is het echt niet verstandig om uit zo’n flesje te drinken. Micellair water kan het best gebruikt worden in combinatie met een wattenschijfje, waarmee het gezicht afgenomen wordt. Micellair water wordt ook wel een micellaire oplossing of reinigingswater genoemd. Het product bestaat uit water met daarin micellen. Deze micellen hebben een hydrofiele kop, wat inhoudt dat deze kop water aantrekt en vet afstoot. Hiernaast hebben deze micellen een lipofiele staart, dit houdt in dat deze staart juist vet aantrekt en water afstoot. De combinatie van deze twee eigenschappen maakt micellair water zo’n uniek reinigingsproduct.

Waarom micellair water?

Micellair water kan je als het ware gebruiken als een reinigingsmelk en een tonic in één, je hebt er dus in principe geen andere producten naast nodig. Door de micellen kan er met micellair water ook een stuk meer vuil worden opgenomen en van het gezicht afgehaald worden, waardoor er een schonere huid achterblijft. Ook bevat micellair water geen of een kleine hoeveelheid alcohol, waardoor je het product makkelijk voor alle delen van je gezicht kunt gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld geen apart product nodig om je ogen zonder irritatie te kunnen reinigen.

 

CASMARA presenteert een nieuw product in zijn anti-vervuilings lijn, UrbanProtect;

 

Micellar Water.

Een multifunctionele reiniging om de huid dagelijks te beschermen én reinigen in één. Ook voor de meest gevoelige huid geschikt.  De innovatieve formule reinigt de huid en creëert een schild dat de beschermende barrière van de huid versterkt. Het resultaat: een zachte huid, vrij van onzuiverheden.

 

 

Dit product is eenvoudig in gebruik. Voor wanneer je soms weinig tijd of zin hebt om de huid te reinigen.  Of ook heel geschikt als 2de reiniging . Gewoon de vloeistof op een wattenschijfje. Micellar water bevat geen olie zodat de ogen er ook mee gereinigd kunnen worden. Een prettige, verfrissende en goed werkende reiniger en beschermer in één . Een mooi reinigingsproduct voor erbij.

Bij Flash-Care.  info@flash-care.nl

 

Tags: , , ,