featured

Nieuw! Innovatieve Oogbehandeling Casmara

De Eye Perfection Treatment verjongt de ogen in 6 stappen!

Deze geavanceerde  behandeling is gebaseerd op een innovatieve en exclusieve formule die het oog gebied  behandelt met zeer actieve ingrediënten die de huid stimuleren en verjongen. Specifieke zorg om de negatieve effecten te bestrijden van chronische stress, vermoeidheid en veroudering van de huid 
Zowel voor mannen als voor vrouwen, ongeacht de leeftijd.

 

Drie actieve ingrediëntengroepen doen hun werk:

  • De Eye Perfection Massage Glasses
  • Werkstofcombinaties van onder andere groeifactoren en geneeskrachtige botanische extracten
  • Een cosmetische carboxytherapie

Nieuwsgierig geworden?

Het oogcontour is één van de meest delicate delen van ons lichaam, die als eerste uiting geeft aan onze leeftijd, ons humeur en onze gezondheid. Tijd, chronische stress en een gebrek aan slaap zijn de belangrijkste oorzaken van doffe, ouder wordende ogen.

Verdunning van de huid, verlies van stevigheid (rimpels en slapheid), vloeistof retentie onder de ogen (oogzakken) en/of verhoogde doorlaatbaarheid en verslechtering van de kwaliteit van haarvaten – waardoor de blauwachtige kleur (donkere cirkels) ontstaat – zijn voorbeelden van zichtbare tekenen veroorzaakt door tijd.

 

CASMARA heeft de uitstekende resultaten van carboxytherapie op het oogcontour bewezen. Carboxytherapie is een medische techniek met bijzondere voordelen waarbij CO2 onder de huid wordt geïnjecteerd, de zuurstofvoorziening en circulatie in het behandelde gebied wordt verbeterd, de kleur van donkere kringen wordt verlicht en vochtophoping en de vorming van oogzakken wordt verbeterd en voorkomen.
Geïnspireerd door deze behandeling heeft CASMARA een eigen techniek ontwikkeld, gebruik- makend van een combinatie van actieve ingrediënten om CO2 in de huid vrij te geven, waardoor vergelijkbare resultaten worden bereikt als in de traditionele carboxytherapie.

 

Een echt verjongende cosmetische revolutie, gemengd met zeer effectieve regeneratieve en herstellende groeifactoren, en botanische extracten die al eeuwen gebruikt worden in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde. Ze zijn zeer zorgvuldig gekozen vanwege hun krachtige therapeutische eigenschappen.

Gecombineerd met de Eye Perfection Glasses;


De ‘Eye Perfection Massage Glasses’ is een unieke massagebril op het gebied van oog contourbehandelingen .  Met verschillende toepassingen: luchtdrukmassage, vibratiemassage en

warmtemassage; dit alles onder het genot van heerlijk ontspannende muziek.

CASMARA Eye Perfection behandeling  is een holistische behandeling die de cliënt onderdompelt in een intens ontspannen ervaring, wat helpt om opgebouwde stress te elimineren en te komen tot uitgeruste en bij een verfrissend jeugdige ogen.

 

Oogbehandeling circa 45 minuten ;   € 45,-

Oogbehandeling incl. massagebril     € 57,50

Alleen massagebril bij een gezichtsbehandeling  € 12,50

 

 

Tags: , , , , , , ,