Special care

NIEUW! PRIORI® Cellular Recovery Serum

Het krachtige regenererende serum met DNA-repair enzymen!


DNA is dé sleutel tot al het leven en alle activiteiten in het cellulaire metabolisme van elk levend wezen. Het is daarmee hét belangrijkste element van onze gezondheid én tevens ons uiterlijk. Diverse externe invloeden zoals UV- licht en andere bronnen van schadelijke vrije radicalen, brengen echter schade toe aan ons DNA, hetgeen onvermijdelijk leidt tot een vroegtijdige huidveroudering, het afsterven van huidcellen en soms zelfs huidkanker. Nieuw van PRIORI® is het Cellular Recovery Serum op basis van het DNA Enzym Complex, dat schade aan het DNA in de huid effectief helpt herstellen.

De  producten van PRIORI® zijn speciaal ontwikkeld, om doelgericht specifieke huidproblemen of gewenste huidverbeteringen effectief en zowel voelbaar als zichtbaar aan te pakken. Dit leidt keer op keer tot producten die qua werking balanceren op de grens tussen cosmetica en dermatologische wetenschap! Zo ook met de introductie van het nieuwste serum!

Krachtige DNA- herstel booster op cellulair niveau
Het nieuwe PRIORI® Skincare Cellular Recovery Serum is een uitzonderlijk krachtige ‘DNA- herstelbooster’, welke werkt op het cellulaire niveau in de huid. Dit hoogwaardige serum is geschikt voor elke huid en kan in combinatie met iedere willekeurige productlijn worden ingezet, om de huid een intensieve dagelijkse herstelbehandeling te geven tot diep in de huidcellen. De formule bevat het geavanceerde DNA Enzym Complex™ dat het natuurlijke DNA- herstel van het lichaam vrijwel identiek nabootst. Dit hoogwaardige complex helpt om schade aan het DNA (veroorzaakt door o.a. vrije radicalen) te voorkomen en/ of te helpen herstellen.

“reparatie- enzymen”
Het DNA Enzym Complex™ in het nieuwe Cellular Recovery Serum maakt gebruik van drie verschillende natuurlijke liposomen, welke normaliter voorkomen in de natuurlijke DNA reparatie-enzymen. De liposomen in het serum zijn afkomstig van botanische en microbiële bronnen zoals o.a. Plankton Extract, Kurkboombast en Gerst. Ze repareren cellulaire schade aan het DNA in de huid met behulp van antioxidanten en anti-inflammatoire bestandsdelen, die tevens een huidverzachtende en kalmerende werking hebben. Het  toegevoegde hoge gehalte aan hyaluronzuur en lecithine zorgen voor een superieure vochtbindende werking en genereren een uitzonderlijk comfortabel, zacht en soepel huidgevoel.

  1. DNA dat beschadigd is door vrije radicalen.
  2. De DNA-herstel enzymen in het PRIORI® Skincare Cellular Recovery Serum repareren de schade.
  3. Het DNA keert terug naar zijn normale, gezonde staat.


Waarom en hoe te gebruiken?

Het PRIORI®  Cellular Recovery Serum  is speciaal ontwikkeld om de huid (opnieuw) in een optimale conditie te krijgen en langdurig jeugdig te behouden. Het is namelijk aangetoond dat DNA reparatie-enzymen de effecten van schadelijke UV- straling helpen te verminderen. Deze voorkomen fijne lijntjes, rimpels en onregelmatige pigmentatie en ze verbeteren de algehele huidconditie voelbaar en zichtbaar! Het serum wordt dagelijks als tweede stap in de verzorgingsroutine toegepast, dus na het reinigen en vóór de toepassing van andere crèmes.

Tags: , , , , , ,