september 2018 Mesotherapie voor een mooie huid!

MESOTHERAPIE

voor een mooie Beauty Glow !

Mesotherapie is een behandeling, waarbij door middel van naaldjes een vloeistof met daarin werkstoffen in de middelste huidlaag (mesoderm) wordt ingesluisd. De basis van de vloeistof is Hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Daarbij bevat de cocktail naast hyaluronzuur ook vitaminen, mineralen en peptiden. Mesotherapie stimuleert tevens de stofwisseling, bloedcirculatie en aanmaak van nieuwe huidcellen. Voor het succesvol behandelen van elke wens van huidverbetering. 

 


Meso
 behandeling met een cocktail van huid vitamin
en bedraagt 95,- euro.

https://www.flash-care.nl/behandelingen/mesotherapie/

 

 

MESO Skin Boost 

Meso behandeling voor een groot effect;

met Hyaluronzuur cocktail, incl. huidvitaminen en afsluiten met Hyauronzuurvliesmasker .

 

 

 

 

ACTIE; Hyaluronzuur vliesmasker GRATIS. U betaald dan 95,- euro (ipv 124,- euro) per behandeling voor een mooie Beauty Glow. Geldig bij een kuur van 3 behandelingen, 1 x per week. Tot 31 oktober

MESO Skin Boost pakket; Een complete kuur in een pakket aangeboden. Een abonnement met betaling in termijnen. Voor het mooiste resultaat! Mail of bel voor meer informatie. https://www.flash-care.nl/vip-voordeel/

 

CASMARA 

Deze zomer was de Goji behandeling van Casmara erg populair. Dit najaar hebben we een mild verwarmend masker in ACTIE. 

Een activerend en verjongend masker voor de huid, bevat o.a. zeewier extract en kaneel. De verwarming zorgt voor een hyperaemie van de huid met als gevolg van collageen en elastine stimulatie en een optimale opname van serums en crèmes. Combinatie met een fruitzuur behandeling is echt TOP  …

Fruitzuur – serums en crèmes – Casmara masker.  Normaal 89,50 euro. ACTIE  79,50 euro. Tot 31 oktober

TIP

Geen tijd voor behandelingen in de salon maar wil je toch goede verzorging thuis met èchte resultaten…. 

Retinol serum medische dosering van Jan Marini, effect en dosering is vergelijkbaar met vit. A zuur op dokters recept. Maar dan zonder de nadelen. 

 

 

 

Vitaminen A is speciaal ontwikkeld voor de dunner wordende huid met tekenen van veroudering. Het helpt de huid egaler en steviger worden. Laat je eens adviseren. 

Cosmetisch arts en fleboloog

 

Dr de Zeeuw is weer aanwezig op 5 oktober. Voor botox, injectables, laseren van kalknagels en behandelen van spataderen. 

Heb je al langer vragen?  Maak dan eens een afspraak voor een intake of behandeling.

 

 

 

Volg ook mijn zakelijke facebook pagina Flash-Care. Klik onderstaande button en Like. Hier staan steeds de nieuwste acties vermeld. Momenteel loopt de Boost&Lift actie weer van LavieSage. De moeite waard.