Mei 2013. Uitnodiging Gratis Huidscan op 9 juni

Uitnodiging voor GRATIS HUIDSCAN

Flash-Care organiseert een speciale huidscan dag voor klanten en leden van WBNR 

 

Schoonheid begint bij de basis………..

Last van een droge of geïrriteerde huid? Of komen de eerste lijntjes of vlekjes te voorschijn?  Wilt u ook graag weten hoe u uw huid weer gezond en stralend kunt krijgen? Of gewoon nieuwsgierig hoe je met voeding en nutricosmetics een mooie en gezonde huid kunt krijgen?

 

 

Maak dan nu een afspraak voor een GRATIS huidscan op 9 juni. 

 

Al enkele jaren zijn nutricosmetics van LavieSage niet meer weg te denken uit de salon. Behandelen gaat nu eenmaal beter en sneller wanneer zowel de binnen- als de buitenkant wordt aangepakt. De resultaten zijn zichtbaar te maken met speciale ultrasone echo meetapparatuur en voor zo’n meting kunt u terecht op 9 juni a.s. U ziet dan de conditie van uw huid van binnen. Alle 3 de huidlagen. De hoeveelheid collageen en bindweefsel, vocht en vet gehalte, de dikte van uw huid etc…  Een orthomoleculair specialist van LavieSage zal u dan uitleg geven over uw huid en al uw vragen beantwoorden. 

 

Bovendien profiteert u op deze dag van 10% korting op het gehele LavieSage assortiment. Maak snel een afspraak want vol is vol.   info@flash-care.nl  tel  0180 461193