juni 2017 Zomernieuws

Als er één ingrediënt bejubeld is in cosmeticaland de afgelopen jaren dan is dat wel Hyaluronzuur. Sommige van die trendy ingrediënten zijn meer een hype dan dat ze echt effectief zijn, maar de roem van hyaluronzuur is terecht.

Dit huid herstellende ingrediënt is weldadig voor alle huidtypen en doet vooral de ouder wordende huid veel goed. Wat is er zo bijzonder aan hyaluronzuur? En hoe werkt het?

 Lees dan mijn blog .   https://www.flash-care.nl/2588-2/

Hydratatie voor een dorstige huid

Hyaluronzuur vliesmasker

Hydratatie en kalmering voor de huid

Behandeling; Reinigen – peeling – epileren – massage met hyaluronzuur serum – Hyaluronzuur vliesmasker – verzorging –  mineralen.

Normaal 85 euro. Actie 75 euro voor juli aug. sept. 

Dit masker is tevens een mooie afsluiting van elke andere gezichtsbehandeling!  + 24,50 euro

 

Nieuwe producten, èchte mooimakers

Alle producten van Priori en Jan Marini worden ontwikkeld, na uitgebreid onderzoek en studies, en in 2 onafhankelijke laboratoria klinisch getest wat het wérkelijk op de huid doet voor ze op de markt komen. Er zijn weer een aantal mooie nieuwe producten bijgekomen. Voor de aanpak van diverse huidproblemen.  t.w.;

 Meer volume met Hyla3D  

Een unieke 3-dimensionale aanpak met Hyaluronzuur voor herstel van volume en langdurige hydratatie.  119,- euro

 

Roodheid bestrijden met Rosalieve 

 

Voor ongewenste roodheid en flushing in het gezicht. Maar ook voor een geïrriteerde huid. Mooie resultaten.   85,- euro 

De teint herstellen met Luminate face lotion. 

 

Corrigeert huidverkleuringen zonder het gebruik van hydrochinon, en helpt tegelijk fijne lijntjes en rimpels te verbeteren.  98,- euro

Vakantie sluiting 

Deze zomer zijn we vanwege de vakantie gesloten vanaf 21 augustus. Vanaf 4 sept. ben ik weer bereikbaar als je producten nodig hebt en vanaf 11 sept. weer in de salon.  Een fijne zomer gewenst.

Cosmetisch arts – Fleboloog

Dr de Zeeuw is weer aanwezig op 29 sept. Voor botox, fillers, laseren van kalknagels en behandelen van spataderen. Heb je vragen? Maak eens een afspraak voor een intake.

 

Gratis ebook 

Like mijn zakelijke facebook pagina flash-care ! Klik onderstaande facebook icoon aan en LIKE . Dan ontvang je een gratis ebook met 11 anti aging recepten van superfood.nl