Maart 2014. Een stralende huid voor de zomer? Nieuw!… eDermastamp

 

Een frisse oogopslag, een mooie teint, fijne porie structuur, vermindering van littekens of striae ……..
eDermastamp !

 

 

 

 

eDermastamp is de nieuwe generatie huidverbeterende behandelingen. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen. Dit resulteert in een gladdere, stevigere en gezondere huid.

Al enkele maanden was ik bezig met de voorbereidingen. De keus is gemaakt en de training achter de rug. Ik heb voor de eDermastamp gekozen. De enige medische microneedling op dit moment op de markt , met zowel ISO als medische CE keuring. Zoals u gewend bent van mij.

De eDermastamp behandeling resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij o.a. acne littekens, fijne lijntjes, grove porie, striae en verouderde en zonbeschadigde huid.

Full Face behandeling bedraagt normaal 250 euro. De gehele maand april ; 20% korting ter introductie van deze nieuwe behandeling Boekt u een kuur van 3 behandelingen dan ontvangt u tevens een GRATIS Homeroller set ( t.w.v. 139 euro) KADO. Is Homeroller incl. collageen serum en rollercleaner . U kunt dus met een mooie huid de zomer tegemoet !

 De kracht van de combinatie

Een droge huid hoeft niet meer. LavieSage heeft daar een product voor ontwikkeld. De combinatie van SkinHydrate + EpiDermOil van LavieSage kan de huid van binnenuit een optimale ondersteuning bieden. Samen leveren ze alle noodzakelijke stoffen om het vochtgehalte in de huid op peil te brengen.. U hoeft alleen nog maar voldoende water te drinken!

Het resultaat is een goed gesloten, vochtrijke, gladde en gezonde huid

Bij; droge en vochtarme huid, tot extreem droge eczeem huid. AKTIE geldig voor de gehele maand april.

Goed nieuws voor de gebruikers van Energis!

Nieuw: EnergiS, vanaf nu ook verkrijgbaar als kauwtablet. De nieuwe EnergiS kauwtablet heeft een fijne, frisse smaak en makkelijk mee te nemen voor onderweg. De functie en de werking van het EnergiS kauwtablet is identiek aan de poedervorm.

Werking
EnergiS levert een bijdrage aan het natuurlijk herstellende vermogen van het lichaam. Het speelt een rol in het proces van weefselgroei en -ontwikkeling, versterkt het spierweefsel en zorgt voor extra energie bij vermoeidheid en herstelprocessen. EnergiS bevat de aminozuren L-Glutamine en Glycine, daarnaast Niacine (vitamine B3) , Forskolin en Vit. D3. Eigenlijk een must voor elke 40+ er! Maandverpakking € 47,-

April 2014.     Flash-Care  Ridderkerk    tel. 0180 461193