Oktober 2014. Nieuw…. Bindweefselmassage. En een leuke actie

images

Nieuw bij Flash-Care…. Bindweefselmassage 

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Toepasbaar in het gezicht en op het lichaam. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten waardoor de huid aangezet wordt tot celvernieuwing en aanmaak van collageen. Een echte mooimaker.

Kennismakings behandeling;           Reinigen – peeling – bindweefselmassage – creme ;   37,50 euro .
Of een echte mooimaker !!      Reiniging – fruitzuurpeeling – bindweefselmassage – hyaluronzuur vliesmasker ;   75 euro
Deze prijzen gelden tot 15 december 2014

 

      Een frisse oogopslag, een mooie teint, fijne porie structuur,  vermindering van littekens of striae
CIT-Solution_01

eDermastamp !

De nieuwe generatie huidverbeterende behandelingen
Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen. Een heel natuurlijk proces. Dit resulteert in een gladdere, stevigere en gezondere huid.

 

ed

November Actiemaand. Full face behandeling 20% korting

Boekt u een kuur van 3 behandelingen dan ontvangt u tevens een Homeroller set t.w.v. 139 euro KADO.  Homeroller incl. collageen serum en rollercleaner .

eDermastamp behandeling resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij o.a. acne littekens, fijne lijntjes, grove porie, striae en verouderde en zon beschadigde huid ! Voor een stralende huid met de feestdagen! 

Tip van de maand

Het krachtige regenererende serum met DNA-repair enzymen

 

CRS%20Small

Het PRIORI® Skincare Cellular Recovery Serum is een uitzonderlijk krachtige ‘DNA- herstelbooster’, welke werkt op het cellulaire niveau in de huid. Dit hoogwaardige serum is geschikt voor elke huid en kan in combinatie met iedere willekeurige productlijn worden ingezet, om de huid een intensieve dagelijkse herstelbehandeling te geven tot diep in de huidcellen. Vooral te gebruiken na de zomerzon of na een drukke of stressvolle periode. Voorkomt fijne lijntjes en onregelmatige pigmentatie, en de algehele huidconditie zal voelbaar en zichtbaar verbeteren.

 

 

imagesLike mijn zakelijke facebook pagina Flash-Care en ontvang GRATIS het ebook ” Eet meer Energie” van Marjolein Dubbers. 

 

Bourgondischelaan 24
2983 SH Ridderkerk
Tel.: 0180-461193