Januari 2015. Arts aanwezig bij Flash-Care

NIEUWS !   ARTS AANWEZIG BIJ FLASH-CARE 

rdzFlash-Care werkt samen met cosmetisch arts en fleboloog Raymond de Zeeuw. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in klinieken komt hij nu ook naar schoonheidsinstituten toe. Zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt worden behandeld. Daarnaast hanteert hij ook vriendelijke tarieven. 

 

Behandelingen;  Schimmelnagels  – Injectables – nlsaslogoBotox – Spataderen

 

 

 

Een hardnekkig en vervelend probleem: schimmel nagels. Nieuwe therapie voor schimmelnagels

SchimmIMG_2242elnagels zijn een vervelende aandoening waar relatief veel mensen last van hebben. Medisch gezien zijn ze niet bedreigend, maar de meeste mensen vinden het een vervelend gezicht. Bovendien zijn de schimmelnagels besmettelijk en kunnen ze, wanneer ze niet worden behandeld, op den duur toch pijnlijk worden doordat de nagels afbrokkelen en zelfs volledig kunnen loslaten.

 

Laser

De enige echt effectieve behandeling van schimmelnagels is verhitting. Het is gebleken dat de schimmel doodgaat bij verhitting tot een temperatuur van 40 – 60 graden. 

Therapie

Een behandeling tegen Onychomycose zal gemiddeld 3 keer moeten worden uitgevoerd, met tussenpozen van enkele weken. Ongeveer 3 maanden daarna wordt een controleafspraak gepland om het effect van de behandeling goed te kunnen beoordelen. 

3 laserbehandelingen                 € 299,-

1 losse behandeling                     € 125,-

Onderhoud 1x per kwartaal       €  35,-

Injectables; 

Stylage®  

Is een nieuw hyaluronzuur met antioxidant, dat zichIMG_2267 onderscheidt van andere hyaluronzuren door de toevoeging van Mannitol dat ervoor zorgt dat radicalen die vrijkomen bij de injectie onder de huid worden geneutraliseerd, zodat er in de eerste plaats minder zwelling en roodheid optreedt en in de tweede plaats de afbraak van het ingespoten materiaal langzamer op gang komt, zodat u langer plezier heeft van de behandeling.

Wat is Juvéderm ?

Juvéderm is eveneens een assortiment fillers voor het gelaat waarmee de tekenen voor van huidveroudering zachtjes worden weggewerkt en die uw bestaande kwaliteiten subtiel benadrukt. De fillers van Juvéderm hebben als belangrijkste bestanddeel hyaluronzuur in gelvorm. Deze gels worden met een uiterst dun naaldje onder de huid gespoten. Het ingespoten hyaluronzuur trekt vocht aan wat niet alleen resulteert in een goed gehydrateerde huid, maar ook extra volume.

Deze nieuwe generatie fillers van Juvéderm  lijkt op de natuurlijke vorm van hyaluronzuur die in de huid voorkomt, waardoor het effect tot wel 14 maanden kan aanhouden.

Stylage of Juvéderm (hyaluronzuur) bij;

lijntjes bovenlip en lipvergroting – lijnen gelaat en neuslippenplooi – afhangen van mondhoeken – wallen of kringen onder de ogen – slapen – volume verlies gelaat, wangen, jukbeenderen en kin.

Prijzen vanaf 350 euro per 1,0 ml. Voor een uitgebreide prijslijst https://www.raymonddezeeuw.nl/prijzen.php 

 

Botox tegen rimpels

Botox kan worden toegepast om uw rimpels te doen vervagen. Echter werkt Botox op een andere wijze als bijvoorbeeld een filler, wat eveneens kan worden gebruikt om rimpels te verminderen.

Als we ouder worden ontstaan er rimpels en dan met name op die plaatsen in het gezicht waar de mimiek het sterkste is. Botox blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk (dus niet permanent!) minder krachtig wordt. Doordat de spiertjes niet kunnen samentrekken, blijft de huid glad en is de rimpel niet zichtbaar. U zult na enkele maanden na de Botox behandeling zien dat de spieractiviteit zich weer volledig herstelt. Bij regelmatige behandeling met Botox blijft de stof wel langer actief. Maar het resultaat is dus nooit blijvend.

Botox is bij uitstek geschikt voor de behandeling van rimpels in het gezicht waar de mimiek het sterkste is, waaronder de fronsrimpel, de rimpels op het voorhoofd en de kraaienpootjes.  

Prijs Botox

1 zone      160 euro

2 zones     299 euro

3 zones     399 euro          

Overmatig transpireren oksel, handen en voeten  vanaf  350 euro    

 

Spataderen spuiten;spataderen2

 

Voor uitgebreide informatie en prijzen  zie https://www.raymonddezeeuw.nl/scleroseren.php