november 2017; Nieuwe Maskers, snelle Mooi Makers!

 

Nieuwe Maskers, snelle Mooi Makers!

 

NIEUW Gold Mask 

Het nieuwe Gold masker van Casmara is een geweldige uitbreiding van het masker assortiment. Dit masker bevat 24 karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbeterd het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidanten. Dit rubberen masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende , remineraliserende en anti aging  eigenschappen.  Kan voor elk huidtype maar is in het bijzonder inzetbaar bij tekenen van huidveroudering. Een èchte mooimaker voor een feestje.   

Behandeling; dubbele reiniging – epileren – fruitzuur peeling – Gold mask – serum – crème – mineraliseren  89,50 euro. Kan ook bij  elke andere gezichtsbehandeling toegevoegd worden

NIEUW  Zuurstof Masker  

Nieuw in de behandeling is het zuurstofmasker, super intensief na een fruitzuur peeling . Het oxygenating Mask  is een masker om het zuurstofgehalte op en in de huid te verhogen. Zuivert, en geeft energie en zuurstof aan de huid.!

Behandeling; dubbele reiniging – epileren – fruitzuur peeling – zuurstofmasker – serum – crème – mineraliseren   79,50 euro.  Hierbij kan ook nog een verzorgend masker gecombineerd worden of het Gold mask. 

Reserveer tijdig voor de decembermaand, en profiteer nog van de tarieven van 2017

NIEUW  Luminate Face Mask 

Nieuw masker voor thuisgebruik is het Luminate face mask van Jan Marini. Velen kennen al de oogcrème van de Luminate lijn. Geeft zo’n zijdezacht gevoel aan de ooghuid.  Nu heeft Jan Marini daar ook dit masker bij. Luminate Face Mask, verbetert vanaf de eerste toepassing zichtbaar het uiterlijk van de huidteint, textuur en helderheid en dit werkt door bij blijvend gebruik. Dit masker is een perfect stand-alone product of als aanvulling op elk huidverzorging routine om verkleuring van het uiterlijk tegen te gaan, het geeft een stralend effect!     Prijs; 75.50 euro

Actie

Bij de behandelingen ontvangt u de kennismakingsverpakking van het nieuwe Hyla3D serum van Jan Marini voor thuisgebruik. Hyaluronzuur met 3 dimensionale aanpak, voor meer vocht en volume in uw huid.

Het belang van vitamine D

Omdat we deze maanden de wind, regen en kou weer moeten trotseren gaat thuis, op het werk en in de salon de verwarming weer omhoog en dienen de eerste griepverschijnselen zich aan! Daarom is het van groot belang om er voor te zorgen dat het lichaam voldoende weerstand heeft om de winter goed en gezond door te komen. Dat doen we door extra Vitamine C en Vitamine D3 in te nemen! Die belangrijke stoffen zitten in Laviesage Xtra C & D3 en in VitaSkin-C.

Lees meer in mijn blog;   https://www.flash-care.nl/het-belang-van-vitamine-d/

 

Cosmetisch arts / fleboloog  

8 december is dr de Zeeuw weer aanwezig bij Flash-Care voor botox, fillers, laseren van kalknagels en spataderen spuiten. Reserveer tijdig. 

Zorgverzekeraar 

Heeft u nog budget voor ontharen in 2017?  Wij zijn er nog tot 22 december!!!