4 oktober 2017 Cleanse & Revitalise Challenge

Je beter voelen en er beter uitzien in slechts 11 dagen?
Doe dan van 4 tot 14 oktober 2017 mee met de landelijke Laviesage Cleanse & Revitalise Challenge 2017. 

 

Tijdens de 11-daagse Challenge begeleiden Laviesage schoonheidsprofessionals  hun klanten bij het resetten van body & mind met het Cleanse & Revitalise programma. Een milde vaste kuur.  

Een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten.

Voor de start van een nieuwe healthy lifestyle. Zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herboren in slechts 11 dagen.
Laviesage Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

Het begin van een nieuwe Healthy Lifestyle.
Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid!  Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.

Cleanse & Revitalise is een ‘mild’ en aangenaam programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma’s genieten. De voeding die je tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen. Cleanse & Revitalise: De eerste stap op weg naar je nieuwe Healthy Lifestyle.

Flash- Care doet mee met de landelijke challenge van LavieSage. Geef je op en doe mee !!

Flash-care.  info@flash-care.nl  0180 461193