maart 2018;; NIEUW Casmara producten en behandelingen

NIEUW !  CASMARA

Al langer werk in in de salon met het CASMARA Alginaat masker. Voor vele van jullie al wel bekend. De Casmara  producten, inclusief het alginaat masker, zijn al veel langer zeer populair in Azië en Rusland. Sinds kort is deze productlijn ook in West Europa verkrijgbaar.

Naast de huidverbeterende producten van Priori en Jan Marini heb ik nu met Casmara ook een mooi huidverzorgende productlijn voor thuisgebruik erbij. Deze producten zijn heel comfortabel voor de huid, met mooie werkstoffen, en in een leuke prijsklasse !! Ook bevatten de producten van Casmara géén minerale vetten en geen parabenen. Zij verzorgen de huid en brengt deze weer in balans. Mag ik je eens adviseren ?

 

 

 

Goji behandeling

Goji is een super anti oxidant. Voorkomt tekenen van veroudering, rijk aan voedingsstoffen, ontgift, activeert en bevordert de cel activiteit De behandeling is een unieke cocktail die samengesteld is uit vitaminen, mineralen en aminozuren. Het verkoelendemasker met menthol en algen zorgt voor versteviging, kalmering en hydratatie.

Behandeling ; 75,- euro

ACTIE ; maart en april min 10%

Elixir Cell behandeling 

Een krachtige behandeling met actieve ingrediënten volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen aangaande huidverjonging.

Het verwarmende masker bevat o.a. zeewier extract en kaneel. De verwarming zorgt voor een betere doorbloeding van de huid met als gevolg herstel van collageen en elastine weefsel.

Behandeling ;  85,- euro

ACTIE ; maart en april min 10%

 

PRODUCT TIP  Be Mineral Concealer

Erg populair is de minerale poeder van Be Mineral. . Een mooi maker met verzorgende en beschermende eigenschappen.

Wil je meer dekking voor bijvoorbeeld onder de ogen? Gebruik dan de nieuwe Perfect Cover Concealer. Een mooie dekkende en tegelijkertijd luchtige concealer creme. Deze concealer bevat ingrediënten die de huid mooi en gezond houden.

Bevat: jojoba, bijenwas, vitamine c en e en de mineralen mica, titanium dioxide en ijzer oxide.