oktober 2018; WIST JE DAT…… Nieuws Flash

 

Weergave problemen? Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.

Cosmetisch arts en Fleboloog

De natuur een handje helpen zonder er behandeld uit te zien!

Cosmetisch arts en fleboloog dr de Zeeuw is alweer enige jaren werkzaam bij Flash-Care voor behandelen met fillers, botox, spataderen spuiten en kalknagels laseren. Een meer persoonlijke benadering in de salon dan in de kliniek.

Denkt u al langer aan een botox? Of behandelen van overmatige transpiratie, lijntjes bovenlip of last van spataderen? Maak eens een afspraak bij dr. de Zeeuw voor een vrijblijvend informatief gesprek. Hij behandeld in diverse klinieken en schoonheidsinstituten in Nederland. Op vrijdag 2 november is hij weer bij Flash-Care. Maar ook 7 december, 18 januari etc….

Wie is dr de Zeeuw

Informatie Filler

Informatie Botox 

 

 

 

Last van ongewenste haargroei?

De winter is weer de ideale periode om te starten met IPL ontharen. Dan heeft u daar volgend jaar zomer veel profijt van. Ik werk met de Ellipse. Ik heb altijd gekozen voor technieken die ook door de medische wereld worden erkend.

Meer weten over IPL ontharen

Grijze haren kunnen we niét behandelen met het licht, deze behandel ik dmv elektrisch ontharen of harsen.

Nog budget van je zorgverzekeraar over dit jaar? Maak dan nog een afspraak .

Wratjes, pigmentjes en vaatjes 

Ik behandel wratjes, vaatjes of ouderdomsvlekken met diverse technieken. Dat kan zowel dmv van flitslicht als wel coaguleren (blend of diathermie) of de cryopen. Laat je eens informeren tijdens een intake . Couperose    Pigment

 

Abonnementen, betaling in termijnen, kadobon 

Flash-Care heeft ook de mogelijkheid een speciaal voor u op maat gemaakt behandelplan samen te stellen. Aangepast aan wens, huid en budget. Dit kan een kuur omvatten van 3 maanden, of een behandelplan van een half jaar of een jaar. Afhankelijk van uw wens. Als VIP klant ontvangt u dan ook de VIP voordelen; extra voordelen, aantrekkelijke kortingen en betaalgemak!  U weet precies waar u aan toe bent.      Meer weten   

Maar ook voor gewoon een fijne gezichtsbehandeling en een goed advies bent u van harte welkom. We hebben ook een mooie kadobon hiervoor in huis om eens kado te geven!

Maak nu een afspraak voor een GRATIS intake gesprek.

TIP ; voor Huid, Haren en Nagels

Skin Base van LavieSage  versterkt het bindweefsel dat de huid met de spieren verbindt en houdt het bindweefsel met vitamine C, zink, mangaan en koper in conditie. Met Skin Base wordt nieuw, stevig en veerkrachtig collageen gevormd.

 

 

Het resultaat van Skin Base is een stevige huid, strakke lichaams- en gezichtscontouren en een kwaliteitsverbetering van haren en nagels. Maandverpakking bedraagt 39,- euro

 

Social media

Volg ook mijn zakelijke facebook pagina Flash-Care. Klik onderstaande button en Like. Hier staan steeds de nieuwste acties vermeld.