Special care

Nutricosmetics

MEER COLLAGEEN IN JE HUID?

SCHOONHEID VAN BINNENUIT , HUIDVERBETERING MET NUTRICOSMETICS.

In het constant ontwikkelende vak van huidverzorging en huidverbetering, is het soms lastig om te doorzien wat nu wel of juist niet effectief is. Iedereen wil graag een mooie huid die er jong en stralend uit ziet. En iedereen wil anti-aging producten. Door de grote vraag lijkt de markt te overspoelen met oplossingen. Daarnaast is er een keur aan apparatuur die zeker wel werkzaam zijn maar helaas niet altijd de resultaten leveren die verwacht werden. Huidspecialisten die met apparatuur werken om collageen aanmaak te stimuleren bereiken dat doel wel, maar alleen stimuleren is niet genoeg. De reden ligt meer voor de hand dan je zou verwachten. De werkzaamheid en het resultaat van de behandeling is zo goed als dat ons lichaam gevolg kan geven aan de intentie van de behandeling. Als we de huid via ingenieuze technieken stimuleren om meer collageen te produceren , dan zullen de grondstoffen daarvoor toch ergens vandaan moeten komen. De voeding en leefstijl van de klant is iets waar we niet altijd invloed op hebben maar wat wel erg belangrijk is, ook de klant heeft participatie in het resultaat. Hebben we een klant die gezond eet, een goede leefstijl heeft en voldoende beweegt, dan is het makkelijker om goede resultaten te bereiken. Alles valt of staat met de juiste nutriёnten. Welkom in de wereld van nutricosmetics!

SCHOONHEID EN GEZONDHEID VAN BINNENUIT

Nutricosmetics leggen de nadruk op schoonheid en gezondheid van binnenuit. Uw huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt en vormt daarbij de reflectie van het functioneren van ons lichaam. Gezonde en gevarieerde voeding, met daarbij aanvulling van natuurlijke nutricosmetics, vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie. Orale producten die de collageen aanmaak van uw huid bevorderen doen dat automatisch ook voor uw bloedvaten. Antioxidanten die uw huid beschermen, ondersteunen ook uw hersenen en uw ogen. Producten die uw huid haar souplesse terug geven , maken ook uw bloedvaten weer elastisch. De vetten die uw huid behoeden tegen uitdroging , houden ook uw cholesterol op een gezond niveau. Wat u aan de buitenkant wenst, moet op een natuurlijke wijze via de binnenkant gecreёerd worden.

LAVIESAGE

Flash-Care, heeft gekozen voor nutricosmetics van LavieSage. Dit omdat LavieSage voedingssupplementen ontwikkeld, om uw gezondheid en uw huid te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft. Het zijn daarmee echte anti-aging producten. Belangrijk is dat LavieSage uitsluitend bronnen gebruikt die uitgebreid worden getest op hun zuiverheid en werkzaamheid. Ook zijn het per definitie hernieuwbare bronnen zowel van plantaardige als dierlijke bron. Er worden nooit dieren gevangen om aan grondstoffen te komen, met uitzondering van de oneindige voorraad krill. Productie van nutricosmetics, met respect voor de natuur, gewoon zoals het hoort.

IN COMBINATIE MET BEHANDELING

Nutricosmetics kunnen de basis leggen voor nagenoeg iedere behandeling. Niet vervangen maar gewoon een goed fundament leggen. Eerst een goede basis leggen met nutricosmetics, dan de juiste behandeling en vervolgens de perfecte afwerking. In de juiste volgorde bereik je gewoon veel mooiere resultaten . De reacties zijn gematigder en er is veel sneller en beter herstel. Niet dagen met een rood gezicht rondlopen maar snel resultaat. Dat is toch wat een klant graag wil.

OOK DE BUITENZIJDE VAN DE HUID IS VAN BELANG

Uiteraard verdient de buitenzijde ook een goede verzorging, belangrijk voor het behoud van de geboekte resultaten. Ze kunnen zelfs in perfecte synergie werken. Voorkom producten die uw huid juist lui maken. Ga voor stimulerende producten die uw huid aan het werk zetten. Zij stimuleren de huidcellen tot productie van ceramides, hyaluronzuur of collageen- en elastinevezels. Zo kunt u uw huidverbeteringsprogramma compleet maken en effectief de huid van twee kanten duurzaam aanpakken. De keuze is nu volledig aan u!!

Tags: , , , , , , , , , , , , ,