featured

Urban Protect Recovery Hand en Lip Care

In een wereld waarin we steeds meer in aanraking komen met schadelijke stoffen en onze huid steeds meer te verduren krijgt, lanceert CASMARA twee producten om de meest delicate huid te beschermen én herstellen!

UrbanProtect Recovery Hand Cream

De Urban Protect Recovery Hand Cream doet alles wat je mag verwachten van een handcrème. De huid wordt beschermd tegen vervuiling en photo-aging, waardoor de tekenen van leeftijd tegen gegaan worden. Imperfecties zoals huidverkleuringen worden gelijk verdoezeld en geëgaliseerd. Tegelijkertijd ervaar je een intens gevoel van comfort, zonder dat de huid vettig aanvoelt: perfect dus voor de drukbezette man/ vrouw die geen tijd heeft om te wachten tot de crème ingetrokken is!

Toepassing:
Breng de crème wanneer gewenst aan op de handen en onderarmen en masseer in. Geef extra aandacht aan de nagelriemen om ook deze comfortabel en zacht te houden.

Actieve werkstoffen:
Passievrucht: Geconcentreerd actief ingrediënt vanuit de passievrucht olie moleculen welke de dermis herstellen en de belangrijkste huideigen moleculen (denk aan Hyaluronzuur, collageen en elastine) stimuleren. De intelligente formule werkt het vooral op de meest beschadigde zones.

Pollu-Block: Natuurlijk actief ingrediënt wat een schild vormt tegen vervuiling op de huid. Deze barrière beschermt tegen drie schadelijke effecten: UV licht, luchtvervuiling en chemische stoffen.

Niacinamine: Innovatief actief ingrediënt wat hydrateert en anti aging werkt. Stimuleert de aanmaak van collageen, verbetert de elasticiteit en gaat hyperpigmentatie tegen.

Tri-Natural Waxen: 100% plantaardige hydraterende en voedende ingrediënten uit Jojoba, Mimosa en Zonnebloem wax om de huid te voeden en vocht te binden. Deze wax soorten geven een licht, luchtig en zijdezacht gevoel op de huid.

Hydra Balance: Hydraterend met respect voor de huid. Herstellend en vernieuwend op de huid processen om tekenen van leeftijd tegen te gaan.

Vitamine E: Voedingsstof tegen photo aging, antioxidant om vrije radicalen tegen te gaan. Essentieel voor een jeugdige, stralende huid.

95% natuurlijk – 50 ml.   18,50 euro

Urban Protect Recovery Lip Balm

Ontworpen om de meest delicate huid te beschermen en behandelen. De Urban Protect Recovery Lip Balm is een multifunctionele lip corrector met een vleugje rosé goud. De lippen worden intens hersteld, zijn voller, krijgen een beschermend schild tegen invloeden van buitenaf en tekenen van leeftijd worden aangepakt.
Resultaat: volle, intens comfortabele lippen en lipcontouren, droge schilfertjes zijn verleden tijd en een verleidelijke glimlach is het gevolg.
“De ogen zijn de spiegel van de ziel, de mond de vertolker van het hart”. Verzorg de lippen dus goed!

Toepassing:
Breng de UrbanProtect Recovery Lip Balm aan wanneer gewenst. Mag meerdere malen per dag gebruikt worden.

Actieve werkstoffen:
Hyaluronzuur: Ultra hydraterend actief ingrediënt wat 1000x haar eigen gewicht aan vocht kan binden. Vult de rimpels en lijntjes direct.

Moringa Boter: buitengewone boter met eindeloze medicinale voordelen. De prachtige combinatie van antioxidant vitamines A, C en E met mineralen beschermen tegen de negatieve reacties van vrije radicalen door een beschermend schild over de lippen te leggen. Herstelt vochtverlies sneller en gaat zo craquelé tegen.

Drakenbloed LP: 100% natuurlijk en plataardig anti aging complex om de huid te verzachten, voeden, vernieuwen en beschermen. Een aantal van de ingrediënten in dit complex versnellen de regeneratie. Intelligent anti vervuilingseffect en kan het huid eigen antioxidant en ontgift systeem stimuleren. Gaat ook preventief tekenen van leeftijd tegen.

PerfectLip+: Een ingrediënt rijk aan Sinalbin, wat werkt als een lip plumper. Geeft een warme tintelende sensatie waardoor de lippen van binnenuit opgevuld

97% natuurlijk – 12 ml   15,50 euro

 

Tags: , , , ,