Juni 2015. Zon…. wel de voordelen, niet de nadelen

web_banner2_600x385

Last van zonneallergie, blaasjes, zon verbranding, of wilt u gewoon minder huidschade door de zon? 

 Er is een oplossing !

Ik heb afgelopen week weer zoveel mooie resultaten gezien in de salon tiijdens de huidscan dag. De nutricosmetics van LavieSage werken namelijk echt! Ik zag bij klanten die met het gebruik van Protect, Balance en Base ècht meer huidvulling hadden gekregen en een meer gezonde huid.  

Ook om van de zon te kunnen genieten moet de huid voldoende gevoed en beschermd zijn. LavieSage heeft 2 top producten voor natuurlijke bescherming van de huid van binnenuit: SkinBalance en SkinProtect. Een rijke multi vol met natuurlijke anti oxidanten en een zuivere visolie.

Door de natuurlijke anti oxidanten en de gezonde omega 3 vetten worden de UV stralen wel binnen gelaten voor de D3 vorming en bruining, maar worden de schadelijke effecten in de diepere huidlagen geneutraliseerd. De gezondste bescherming voor een mooie zomer! LavieSage heeft nu een mooie actie. 

U betaald voor 3 maanden…. u ontvangt voor 4 maanden….    25% korting op natuurlijke zonbescherming!  Voor een zomer lang plezier. Actie zolang de voorraad strekt.

Adv AHA Cosmeceuticals Daily Defense SPF 30 w box

De kracht van de combinatie

Daily Defense SPF 30   

Een uiterst comfortabele, luchtige zachte crème met SPF 30. Biedt de huid een breed-spectrum UVA & UVB ter bescherming en voorkoming van vroegtijdige huidveroudering. Bevat het exclusieve LCA Complex, een speciale combinatie van antioxidanten en Lactic Acid voor superieure bescherming tegen veroudering van de huid. Geschikt voor iedere huid

Bevat het `Seal of Recommandation` van de American Cancer Foundation.

Normaal  € 39,30  voor 75 ml.   Nu Actie min 10%   Actie loopt tot 10 juli

HET ONTSTAAN EN BEHANDELEN VAN STRIAE.

Voor-en-na-foto-striae

 

STRIAE, EEN TE SNELLE GROEI VAN DE HUID

Vrouwen maken zich vooral tijdens de zwangerschap ongerust op het ontstaan van striae. Dit is niet geheel onterecht, want 71% van de vrouwen ontwikkelt tijdens de zwangerschap striae, vooral wanneer ze voor hun 30e jaar zwanger worden. Niet alleen tijdens de zwangerschap kunnen we striae ontwikkelen, elke snelle groei van de huid kan striae veroorzaken. Dit kan dus tijdens de puberteit zijn, bij een snelle gewichtstoename of een snelle spiertoename. Dit wordt veroorzaakt door overproductie van het hormoon cortisol (een steroïd hormoon) door de bijnierschors. Ook hormonen, aanleg en huidtype kunnen bijdragen aan het ontstaan van deze onderhuidse littekens. Striae bevindt zich met name op plekken waar vet is opgeslagen en/of waar de huid vaak gerekt wordt. De meest voorkomende lokaties zijn de buik, de borsten, de boven- en onderarmen, de heupen en billen. Flash-Care behandeld striae dmv microneedling.  lees verder voor de gehele blog op mijn site;     https://www.flash-care.nl/het-ontstaan-en-behandelen-van-striae/

 Maak eens een afspraak voor een GRATIS intake gesprek en een beoordeling van uw huid.

 

Flash-Care  Bourgondischelaan 24     2983 SH Ridderkerk     0180 461193  www.flash-care.nl  

!cid_374A9310-E0D8-401E-AF37-36B5B00C586B@local

foto